:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Nedavno je izasao novi Volvo C70, mislio sam da je stari bio perfektan i da nije bilo moguce se poboljsati nesto u liniji. Medjutim, video sam nove slike i mogu reci da je to perfekcija nad perfekcijom.
Koliko ja znam do sada nije nista najavljeno o motorima ali mislim da se oko toga nece mnogo promeniti, bice:
2.0T - 163 ks
2.3T - 239 ks
2.4T - 200 ks
Jedino sto je steta kod Volvo je sto ne prave auta sa pogonom na zadnjim tockovima, sa jedne strane je sigurnije po kisi, snegu itd. ali sa druge strane je tako da ovaj coupe zbog toga nece nikad moci da se meri sa npr. BMW-ovim coupe...i ako ima vecu konjazu.
Volvo hvala bogu ima neke prednosti nad drugima, to je ocigledno kao prvo sigurnost. Kao drugo; kocnice na Volvo dolaze od firme Brembo sto znaci da ta auta koce bolje nego prosecno. Kao trece i zadnje za sada; standardna muzicka oprema je u skoro svaki Volvo vrhunska.
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
volvo je veoma ali veoma dobar auto
osim sigurnosti tu je udobnost i dobar motor....
drugar ima pa se uverio licno!
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
biske Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo
|
|
veoma siguran auto ali nimalo jeftin ni za kupce ni za odrzavanje ali gospodski auto
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
biske je napisao/la sledeće: | veoma siguran auto ali nimalo jeftin ni za kupce ni za odrzavanje ali gospodski auto |
Za nove kupce nije jeftin, ali kad pogledamo...nijedan nije jeftin. Mislim da je na super nivou u odnosu na drugih. Ali sto se tice odrzavanje si potpuno u pravu, skupi su!
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
uki_spector je napisao/la sledeće: | volvo je extra auto, ali za nase uslove je mnogo skup | Šveđani znaju šta rade ali mnogo su bolji u izradi teretnog i autobuskog programa
no sto se tiče auta nisu ni tu loši jedino kad bi smanjili potrošnju no ko voli nek izvoli.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
maglovski je napisao/la sledeće: | uki_spector je napisao/la sledeće: | volvo je extra auto, ali za nase uslove je mnogo skup | Šveđani znaju šta rade ali mnogo su bolji u izradi teretnog i autobuskog programa
no sto se tiče auta nisu ni tu loši jedino kad bi smanjili potrošnju no ko voli nek izvoli. |
Ja bi tim autima oprastao sto trose litar na 100 km vise, kad pogledam kako idu...
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Sa tim se u potpunosti slazem stvarno su moćne mašine a o sigurnosti putnika da negovorimo,moglibi naši da se malo ugledaju na šveđane.
|
|
|
|
|
|
Milos-PFC Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263
|
|
Mislim da je volvo dobra masina pored dobrog motora poseduje i izuzetno izdrzljivu limarijau.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
Milos-PFC je napisao/la sledeće: | Mislim da je volvo dobra masina pored dobrog motora poseduje i izuzetno izdrzljivu limarijau. |
Stvarno ima izdrzljivu limariju. U Jugi vozim Volvo 740 iz 1988, 17 godina star. Limarija je kao nova...
|
|
|
Alexxc5 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 128 Mesto: Sabac
|
|
Volvo je extra auto i to stoji ali je problem u tome sto smo mi Srbi takav narod da nam je samo Mercedes-Benz,VW i BMW u glavi kao da ne postoji ni jedan drugi!!
|
_________________ Alexandar |
|
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Ma mi Srbende smo stvarno posebna vrsta,niko ne shvata kakav kvalitet nude pojedine vrste automobila pored Shvedskog Volva tu je i Saab prave limuzine,a nama u glavi MB 124 ili BMW kockica iz 198?,mislim da narod treba da gleda na ova vozila pogotovo sad kada se uvozi Euro3 od prvog vlasnika,!
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
Pa volvo je inace koliko ja znam do sada radio najvise od svih na bezbjednosti automobila i njihovi automobili se smatraju najbezbjednijim i stvarno su extra.
|
|
|
|
|
|
|