:: |
Autor |
Poruka |
barmen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Maj 2004 Poruke: 27
|
|
Naravno tu je i popeye village evo i jedne slike mog prijatelja Michaela
|
|
|
|
|
|
*Mia* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Mar 2006 Poruke: 26
|
|
Letovala sam 2002.godine u St. Julian's-u na Malti u hotelu ,,Miramare,, i zelim da vas pozdravim ovim putem i kazem da ste divno izabrali. Sonja.
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
iskreno..sudeci po slikama eluje lepo..samo gde je tu plaza???Mislim ona prava plaza..ima li je?
evo da dodam i par slika svojoj poruci
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
evo jos par divnih slika
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
evo jednog komentara , neka mi autor ne zameri koji govori nesto malo o nocnom zivotu u ovom predivnom mestu..i nekako gledajuci slike, ma kolikodivne one bile..moze se desiti da zaista i jeste ovako kako post kaze
"St Julians navodno najbolji za nocni zivot, mada ne ocekuj mnogo - na momente moze da podseca na rodjendansku zurku sticenika renomiranog gerijatrijskog centra. U najboljem slucaju, pijane Engleskinje koje plesu ukrug oko svojih tasni. Lokalci su iz nekog razloga jako ponosni na Popeye Village - mesto gde se osamdesetih snimao film o Popaju, pa su to preuredili u turisticku "atrakciju". Sliema je kao, upbeat, tu su restorani, kafei, lanci jakih prodavnica, poznate firme. "
priroda jeste divna..ali mi ne deluje kao mesto gde bih volela provesti leto...Hoteli kao hoteli su predivni i iamju apsolutno sve sto je neophodno..ali placamo letovanje radi letovanja a ne radi boravka u hotelima, zar ne
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|