:: |
Autor |
Poruka |
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Evo koristim priliku da ti cestitam kao prvi
samo tako nastavi Neno
kad me budes stigla vodim te na kafu
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Hvala drug
Vredi nastaviti, ostati ovde i družiti se sa vama
Što se kafe tiče, i uslova za istu, nikada je bre nećemo onda popiti kako bre da te stignem?!
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
to crnaaaaaaaaaaaaaaaa! cestitam!!!!! :redlips2: :redlips2:
:zelenaveca: hehehhehee :zelenaveca:
ma sto bi ja bez tebe u protjerivanju ujmuda...i cika kureta :drugarcine:
zelim ti jos puno postova i dugo druzenje s nama ovdje :redlips2: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :pivopije:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
puno cestitke i od mene Blacklady samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Draga moja koleginice i drugarice najiskrenije hvala za čestitku
Što se pomoći i podrške tiče, računaj još dugo, dugo na mene
Hvala i za ruže i za poklončiće, a robić, pošto volim da delim, kad budeš raspoložena, posluži se poslasticom koju si mi podarila, ima je dovoljno za obe
Hvala ivee
Nego šta nego idem napred Sascha, samo što ja to polako, nogu pred nogu, ne bih da mi usput nešto promakne
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala ti Nešo
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Opaaa... pa ne mogu da vas pohvatam bwee... svaki dan neko drugi se popinje na novi sprat!
Vidim da sam u pravo vreme zakocio.... da se svi druzimo 'gore kod mene'!
Sve cestitke od mene i hvala ti za podrsku koju si mi pruzila kad mi je bilo najteze!
I u Saletovoj cestitki sam vec napisao da mi je zao sto nisam uspeo da vas vidim ponovo, jer ste pravi likovi...
No, tebi zelim 'srecan rad' na sajtu i naravno sve najbolje!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Jugo
Prijatelji i služe da budu tu kad treba, a ne samo da dele radosne trenutke
Ima vremena, okupićemo se opet
Meni ovo nije rad druže, već veliki užitak
I naravno, hvala na cveću
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve najbolje crna veco i sve cestitke od mene
Za tebe ove divne crvene ruze
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisu divne već predivne
Hvala ti Gago
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|