:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta mislite o njima? Dali je to idealan nacin da se ljudi druze? Dali samo studenti posecuju te zurke? Dali odlazite na njih?
|
|
|
|
|
|
konjo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2005 Poruke: 3
|
|
Dobre su, bude raznih ljudi, mada vecinom studenata. Mozda nije idealan nacin za druzenje ljudi, ali jedan od nacina jest.
|
_________________ powered by konjo (c) 2005 |
|
|
|
|
dacacar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Sep 2005 Poruke: 53 Mesto: Leskovac
|
|
Tacno je da se ljudi zdruze i to najbolje da se polovina unakrsno znaju, onda se i ona druga polovina medjusobno zdruzi sa onima koji se neznaju i tako sve unakrsno.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Meni i nisu nesto. Obicno se odrzavaju na mestima na koja ne izlazim i uz muziku koja meni ne prija.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Nikola-ka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 21 Okt 2005 Poruke: 27 Mesto: Karlovac
|
|
To je prava stvar dok traje studentski život. Meni barem je bilo puno bolje dok sam studirao nego u srednjoj školi, a jedan od razloga su i žurke. Nađe se društvo i ode na neku žurku. Najčešće su ih organizirali regionalni klubovi studenata pa pronađeš neku gdje ti odgovara mentalitet ljudi i muzika.
Uglavnom svakako probati otići barem na tri žurke da se ne desi slučajno jedna loša pa da se misli da su sve takove.
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja volim te zurkice...I ni jedna do sad mi nije bila losa bas iz razloga sto sam uvek bila u drustvu ljudi koje volim i zbog kojih sam i otisla tamo. Mada tu sad vise nije rec o samoj zurci kao subjektu, vec o izlasku ljudi koji idu da se lepo provedu negde zajedno...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
soundvision Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2005 Poruke: 76
|
|
Baš ovaj petak je brucošijada PMF-a u bugaloo-u, pa tko je iz Zagreba i voli slušat Edu Maajku, neka svrati! Čini mi se da je upad 15kn za brucoše (bez X-ice ili indexa ne puštaju) i 60kn za ostale studente
Inače, mrzim te studentska zabave, "žurke", party-e, ili kako ih već nazvati....
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja sam bila na par studentskih zurki i nisam nesto zadovoljna...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
beat_radio_88mhz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 97
|
|
zavisi kako koja, a i od raspolozenja drustva, a najvise (po meni) od muzike
|
|
|
|
|
|
idza Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 65
|
|
iskreno danas je toliko tih studentskih zurki da je malo teze naci dobru jer svaki drugi lokal zurku van vikenda nazove studentskom da bi doslo nesto gostiju da im dernu koji dinar
|
|
|
|
|
|
boksha Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 20 Mesto: BG
|
|
Naravno da je dobro na zurkama, isao sam na barem 15-ak, i nikad se nisam smorio
|
|
|
|
|
|
bobem Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 46 Mesto: Beograd
|
|
uuuuuuuuuuuuu....'de me nadje zurke,ludilo,provod....svaka zurkica je dobro dosla...muvanje,zezanje,cirkanje....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|