:: |
Autor |
Poruka |
Blazeme Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 08 Okt 2005 Poruke: 148 Mesto: Pljevlja
|
|
(Auuuu sto sam ja poceo da smaram (?!),ali sta cu?!)
E sad me interesuje onaj meni na vrhu (prilazem slicicu da bi vidjeli na koji mislim) kako da ubacim tu jos nesta?I u kojifajl?
Hvala u naprijed!
P.S.Zaboravi sam jos da pitam kako se u podforumu pravi jos jedan pod forum?
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Kao prvo da ti prebacim temu ovde jer ona nema veze sa internetom vec se radi o tutorialu iliti howto....
Sto se tice menija, to se menja u fajlu *.tpl znaci ides u root tvog foruma pa nadjes direktorijume tempolates/pa_naziv_tvog_template-a(obicno SubSilver) tu se nalazi fajl overall_header.tpl, njega editujes u nekom html-editoru (Dreamweaver ili sta vec koristis) i nacices tu vec kako izgleda kod tebe sa tim ostalim linkovima pa po njima samo dodajes gde zelis da ti se vide novi linkovi.
Za podforume ti treba poseban modul koji mozes da nadjes na www.phpbb.com , potrazi tamo, nacices ga sigurno
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala.A ne znas tacan (direktan) URL za taj modul?
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ovaj modul ne postoji (nije postojao) kao poseban u vreme kada sam ga ja ovde ubacio, znaci ja sam uzeo default phpbb i phpbb da tim modulom, trazio razlike u svim fajlovima, zapisivao to i zatim preneo ovde. Na phpbb.com mozes da nadjes neki dosta slozeniji ali meni je ovaj zavrsavao posao i nisam hteo da komplikujem previse.
Poz
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|