:: |
Ko ce biti sampion Hrvatske 2005/2006?? |
Dinamo Zagreb |
|
71% |
[ 5 ] |
Varteks |
|
0% |
[ 0 ] |
NK Rijeka |
|
0% |
[ 0 ] |
Kamen Ingrad |
|
0% |
[ 0 ] |
Hajduk Split |
|
28% |
[ 2 ] |
NK Osijek |
|
0% |
[ 0 ] |
neki drugi klub :) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 7 |
|
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao dragi navijaci,
ova tema sluzi za sve ljubitelje HNL!
Ovde mozete da upisite za koj tim navijate, koji su vam omiljeni igraci, da li pratite tekucu sezonu i sve najnovije informacije!
Zamolio bih sve clanove koji nemaju sta pametno da napisu, da jednostavno obidju ovu temu i da komentar zadrzu za sebe (inace sledi brisanje poruka)! I mesanje politike sa sportom je strogo zabranjeno
*** Klubovi Hrvastke Nogometaške Lige *** 2005/2006:
HNK Cibalia Vinkovci
Ovde je zvanicni sajt.
Dinamo Zagreb
Ovde je zvanicni sajt.
Hajduk Split
Ovde je zvanicni sajt.
NK Inter Zaprešić
Ovde je zvanicni sajt.
NK Kamen Ingrad
Ovde je zvanicni sajt.
NK Međimurje
Ovde je zvanicni sajt.
NK Osijek
Nema zvanicni sajt.
NK Pula Staro Češko
Ovde je zvanicni sajt
NK Rijeka
Ovde je zvanicni sajt.
NK Slaven Belupo Koprivnica
Ovde je zvanicni sajt.
Varteks Varaždin
Ovde je zvanicni sajt.
NK Zagreb
Ovde je zvanicni sajt.
|
|
|
|
|
|
brynh Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 142 Mesto: Pozega & Zagreb
|
|
Rijeka ce biti prvak, nadam se!
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Hajduk ce da bude prvak. Ja navijam za Hajduk i torcidasica sam oduvijek (mislim, u Splitu sta drugo i da budem)...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
kara1810 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 67 Mesto: Zagreb
|
|
nažalost,iako sam jako veliki fan i ljubitelj Hajduka i Torcide,moram reći da ove godine bez ikakve konkurencije Dinamo osvaja prvenstvo..
uigrani su,dosta jaki..i nemaju pravu konkurenciju..rijeka druga,a za treće će se boriti ostatak..
najviše šansi da udje u Ligu za prvaka su osim ziheraša(rijeka i dinamo)-varteks,osijek,cibalia,kamen ingrad i zagreb...iako ni medjimurje nije za baciti..
ostali nek se časno bore za opstanak..
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ova tekuca sezona je bas obrnuto onoga sto se prosle godine desilo. Tad je Hajduk vladao a Dinamo pao u veliku krizu i depresiju a sad su Zagrepcani na 1. mestu a Torcida tek na sredini tablice.
Ja ne pratim sezonu bas toliko, jer nisam u mogucnosti, ali uvek pratim najnovije vesti, rezultate i znam da je Hajduk imao dosta problema posle promene trenera, jer neki igraci i nemaju dovoljno disciplinu da bi zablistali u punom sjaju!
U mom drustvu skoro svako navija za Dinamo tako da sam se ja uvek vise drzao Hajduka, posto je i Zoran (drug iz Koprivnice) navijao za Hajduk! A posto i moja BabyGirlka voli Torcidu, moja simpatija pripada njima!
Mada sam bio u Daimler-Stadionu kad je VfB Stuttgart tada pobedio 2:1 protiv Dinamo. Atmosfera je bila sjajna iako sam mozda jedini srbin medju toliko hrvata bio! 8)
Evo i moja ulaznica od tada:
|
|
|
|
|
|
dicmo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Nov 2005 Poruke: 8
|
|
Nitko kao hajduk iz splita 8) ali su očajni ove godine protiv pule 500 ljudi na stadionu a o onim sramotama prije i da ne govorim no valjda će bit bolje kad ode sadašnja struktura
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kao što vidite..moja predvidjanja se i polagano ostvaruju..Hajduk mi polagano toni prema dnu..
još je slijedeći tjedan veliki i jedini derbi s dinamo na poljudu...iako ZNAM da će hajduk tu ivući tri boda,što zbog naboja što zbog nekih drugih stvari ...bojim se da imaju
podosta težak raspored za nastavak prvenstva...morat će se dobro potruditi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pljačka,pljačka,pljačka...
to je nevjerovatno...ovi suci u hrvatskoj ne da su potkupljeni nego ono...
ovaj vikend je bilo 3 sudaca koji su takve za*ebe imali da je to za ne povjerovati..
osijek-medjimurje-priznat neregularan gol medjimurja,poništen čisti gol osijek,1000 sitnih gluposti...
kamen ingrad-pula-13 prekršaja na štetu puljana koja su jako sumnjiva,dodijeljen banalan crveni karton...
zagreb-cibalia-poništen čisti gol cibaliji,ne dodijeljen niti jedan žuti karton zagrebovim igračima iako su rukama,nogama,čim god su stigli zaustavili 5 čistih kontri cibalije,prekršaj koji nije postojao,i ako je postojao trebao je biti dosudjen cibaliji,dosudjen zagrebu iz kojeg su postigli pobjednički pogodak..
i onda naši žele u europu a jedino kak znaju pobjedjivat je putem namještanja..sramota!!!
|
|
|
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
Dinamo 100% osvaja ligu!!!
nadam se da ce Cibalija uci u ligu za prvaka,a hajduk kao proslogodisnji dinamo dozivjeti debakl u ligi za ostanak!!!
CIBALIJO!!!
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Ja sam navijac Rijeke! Voleo bih da postanu prvaci HNL, i da im se vrati titula koja im je brutalno oduzeta pre nekoliko godina! Isterajmo mafiju iz fudbala!!!
|
|
|
|
|
|
big_andy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 4 Mesto: Zagreb
|
|
Dinamovac sam cijelog života i ove sezone Dinamo razvaljuje svakog.
!00% je sezona naša. Dobit ćemo i uSplitu!!
|
|
|
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
a pogodio si...dobili su i u Splitu...
sad je naslov 150% u zagrebu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|