www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Plavusa dole, crnka gore
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 28, 2005 3:12 pm    Naslov poruke: Plavusa dole, crnka gore Na vrh strane Na dno strane

djevojke, znam da mnoge od nas farbaju kosu, pa tako crnke postaju plavuse, brinete postaju crvenokose i sl.

zanima me da li ste ikad odlucile obojati vasu intimnu frizuru tako da bude u skladu s vasom obojanom kosom? ili da li ste na glavi imali vasu prirodnu boju kose a dolje neku drugu?

ako jeste kakve su bile reakcije vasih partnera.

momci da li ste ikad sreli djevojku koja se bojala po intimnim djelovima? da li vam se to dopada? volite li vise kad su boje uskladjene ili vise volite jednu boju na glavi a drugu na intimnom djelu zenskog tjela?

Veni Vidi Vici !!

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 28, 2005 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vec godinama nemam sta da farbam dole.

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 28, 2005 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja kao Shea! Laughing Embarassed
Nekada imam samo strelicu, srculence, 1/4 meseca, cvetic....i uvek je prirodna boja-smedja, jer mi je i boja kose smedja! Wink

matsumoto
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 28, 2005 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uf.. ja na srculence jos ne naidjoh dole;) al ima vremena posto smo joste mladi;D

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 28, 2005 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma meni je isto ko boja kose, jer kad se farbam onda ne farbam se skroz drasticno... Smile

Delijana
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 16 Mar 2005

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 28, 2005 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo ima mala crtica... necu da je farbam..lepa je kako je Very Happy

a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !! Very HappyVery Happy

Nastassia
*Szépség*
*Szépség*

Datum registracije: 27 Sep 2005
Mesto: Budapest

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2005 4:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam dolje skroz celava,ne moze se tu nista farbati Smile
a i inace mi se to ne svida

dnumka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jun 2004

PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2005 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma to mi je bezveze, preterivanje

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 31, 2005 2:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma devojke opustite se, niko vam nece zameriti i ako vam boje nisu uskladjene Wink

nick2005
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 7:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ste vec razmisljale o tome onda jedan savet, farbajte je u pastelne boje posto se te bolje primecuju a i muskarci mogu da razlikuju sam nekoliko boja iz citave palete

Malaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Apr 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Delijana je napisao/la sledeće:
samo ima mala crtica... necu da je farbam..lepa je kako je Very Happy

I ja isto Very Happy I kad bih imala sta da farbam, nebi radila Rolling Eyes to mi je glupo Very Happy

djavolce
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 35

Datum registracije: 29 Jan 2006
Mesto: Nish/Bech

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 09, 2006 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema sta da se farba-celava sam dole k'o DZEJ gore Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Plavusa dole, crnka gore Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon