:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sta mislite o ovoj emisiji? previse istinito za vas? previse sokantno? da li biste se prijavili?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
prvo ću se slatko nasmejati
po meni sve je ovo na isti kalup kao i većina drugih sličnih emisija i kvizova, a pod time smatram da je sve unapred iscenirano...
previše istinito... da... ali baš preterano sa većinom pitanja, koja su isuviše lična, ali takav je kviz...
šokantno da... pitam se samo jedno... da li svi dosadašnji takmičari ostali u braku posle onog
malo mi je bezveze što je tek večeras, posle par nedelja takmičarka uzela parice.. a inače svi do sada su pogrešili na tako banalnim pitanjima... čuj, ako je neko odgovorio na 15 pitanja, onakvih kakva jesu bila, a bila su baš 'vruća' zašto bi slagao na 16. kad će se već saznati istina... kao ispada da ni sami ne znaju šta misle
i sve u svemu ne bih se nikada prijavila, mada razmišljam da pošaljem mužića
ali opet... ipak ne, želim da mi brak potraje
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
hihhihi...a ja imam pitanjce za tebe...mozda 2
mislim da ova veceras nije prva koja je uzela pare, bila je cini mi se pre par nedelja jos jedna, a ova veceras, Alexandra je definitivno moj heroj ..ako prezivi sukob sa majkom
inace nije mi lose, niko te ne tera da se prijavis, mozes da osvojis pare ako si dovoljno iskren, a svi sto sta krijemo tako da je ovo prilika da bar jednom budes iskren prema sebi i drugima u zivotu..samo se postavlja pitanje zbog cega nam je ta emisija potrebna...
elem, kazes da zelis da ti brak potraje? znaci da se svasta nesto tu krije?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ne bih se prijavljivao. Jedno što već dovoljno ispadam budala svaki dan, a drugo što bi me onda iza svakog ćoška sačekivao neko sa toljagom. Mada, bolje i sa toljagom nego da mi se smeju na svakom ćošku. Sreća, pa ima "samo" 15 pitanja...
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
^^ čini mi se da ima 'samo' 21 pitanje
dameski je napisao/la sledeće: | hihhihi...a ja imam pitanjce za tebe...mozda 2
mislim da ova veceras nije prva koja je uzela pare, bila je cini mi se pre par nedelja jos jedna, a ova veceras, Alexandra je definitivno moj heroj ..ako prezivi sukob sa majkom
inace nije mi lose, niko te ne tera da se prijavis, mozes da osvojis pare ako si dovoljno iskren, a svi sto sta krijemo tako da je ovo prilika da bar jednom budes iskren prema sebi i drugima u zivotu..samo se postavlja pitanje zbog cega nam je ta emisija potrebna...
elem, kazes da zelis da ti brak potraje? znaci da se svasta nesto tu krije?  |
mašo mašo kakva su ovo pitanja bre
br.1 koliko me služi sećanje ona je prva... ali ko zna, iovako sam 'naopačke' već duže pa mi je promaklo...
ali svakako je da su baš strogi po tom pitanju.. mogli su barem da ostave onu zagarantovanu sumu... al ajde...
br.2 ne krije se, ali ko zna... više i sebi ne verujem, a kamoli drugima i tamo nekim spravicama ono što ne znam neće da boli...
šalu na stranu, i bez ovog kviza potrebno nam je da budemo iskreni jedni prema drugima...
ali mi je nekako ovde sve... malo baš onako previše 'strogo' i formalno... a i ona voditeljka me nervira...
inače, moj dragi i ja baš pre neko veče pravili kviz... beše bogami veoma interesantno... tako da što se mene tiče, ostajem pri toj kućnoj varijanti...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ovo mi dodje, ko svi oni 24/7 reality show-ovi za one ljude koji zele da dokazu sebi kako njihovi zivoti i posle svega nisu toliko jadni i da postoji neko ko je s**ban k'o oni i na taj nacin pune svoj ego... Realno, isto s**nje ko i zuta shtampa i svi oni tracevi, ista "trzishna grupa".
Ako su tebi potrebne pare da bi bio "iskren" onda...
jedina stvar koja mene zanima je kako biraju pitanja? "Kandidati" (upotrebio bih drugu rec al' ajde da budem fin) prvo odgovaraju na neka pitanja koja smishljaju psiholozi pre pocetka kviza ili...?
|
|
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Citat: | ako je neko odgovorio na 15 pitanja, onakvih kakva jesu bila, a bila su baš 'vruća' zašto bi slagao na 16. kad će se već saznati istina |
Ko tamo koga laze...
Do 10.000$ ako pricas po njihovom sve je istinito...A kad predjes 10.000 slagao si..
Ali marko je ovde sve rekao:
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Ne bih se nikada ni za kakav iznos prijavila na neasto ovakvo.
Gledam i cudom se cudim sta su sve pojedinci spremni uciniti za novac.
Najsmjesnije mi dodje kada na kraju izreseta ih ona voditeljka i oni ispricaju svakakvih nebuloza i onda padnu i odu kuci bez feninga ko vrelom vodom poliveni
A namjesteno ili ne jedno je istinito da jos niko od tolikih takmicara u toliko emisija nije uspjelo dici 50 000 kuna.
Tako da ovdje ti je ono ako dodjes do 25 000 kuna uzmi i bjez Samo da im ne bude kao mnogima na Milijunasu na HTV1 , jer je doslo i do suda jer ljudi nisu dobili jos uvijek osvojene iznose
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Ali onaj p***r je objasnio ... znaci kad sam ga video mislio sam da cu razbiti televizor... kakav kralj ... omfg takve ne treba pustiti u emisiju...
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
dishara Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jun 2007 Poruke: 20

|
|
Тиха језа и дно дна. Воајеризам и ниске страсти уђоше на велика врата у Србију и Хрватску.
|
|
|
|
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
to je dno dna...odgledala sam jednu emisiju i ni jednu vise...niti bih se prijavljivala za to niti gledam...
|
|
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|