www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Trenutak Istine
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 25, 2009 10:03 pm    Naslov poruke: Trenutak Istine Na vrh strane Na dno strane

sta mislite o ovoj emisiji? previse istinito za vas? previse sokantno? da li biste se prijavili?

" I know the way to fuck them all...."

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 25, 2009 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo ću se slatko nasmejati Mr. Green

po meni sve je ovo na isti kalup kao i većina drugih sličnih emisija i kvizova, a pod time smatram da je sve unapred iscenirano...

previše istinito... da... ali baš preterano sa većinom pitanja, koja su isuviše lična, ali takav je kviz...

šokantno da... pitam se samo jedno... da li svi dosadašnji takmičari ostali u braku posle onog Mr. Green

malo mi je bezveze što je tek večeras, posle par nedelja takmičarka uzela parice.. a inače svi do sada su pogrešili na tako banalnim pitanjima... čuj, ako je neko odgovorio na 15 pitanja, onakvih kakva jesu bila, a bila su baš 'vruća' zašto bi slagao na 16. kad će se već saznati istina... kao ispada da ni sami ne znaju šta misle Confused

i sve u svemu ne bih se nikada prijavila, mada razmišljam da pošaljem mužića Mr. Green

ali opet... ipak ne, želim da mi brak potraje Laughing

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 25, 2009 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hihhihi...a ja imam pitanjce za tebe...mozda 2 Mr. Green

mislim da ova veceras nije prva koja je uzela pare, bila je cini mi se pre par nedelja jos jedna, a ova veceras, Alexandra je definitivno moj heroj Mr. Green ..ako prezivi sukob sa majkom Laughing

inace nije mi lose, niko te ne tera da se prijavis, mozes da osvojis pare ako si dovoljno iskren, a svi sto sta krijemo tako da je ovo prilika da bar jednom budes iskren prema sebi i drugima u zivotu..samo se postavlja pitanje zbog cega nam je ta emisija potrebna...

elem, kazes da zelis da ti brak potraje? znaci da se svasta nesto tu krije? Razz

" I know the way to fuck them all...."

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 45

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 25, 2009 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih se prijavljivao. Embarassed Jedno što već dovoljno ispadam budala svaki dan, a drugo što bi me onda iza svakog ćoška sačekivao neko sa toljagom. Mr. Green Mada, bolje i sa toljagom nego da mi se smeju na svakom ćošku. Mr. Green Sreća, pa ima "samo" 15 pitanja...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 25, 2009 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^ čini mi se da ima 'samo' 21 pitanje Mr. Green Wink

dameski je napisao/la sledeće:
hihhihi...a ja imam pitanjce za tebe...mozda 2 Mr. Green

mislim da ova veceras nije prva koja je uzela pare, bila je cini mi se pre par nedelja jos jedna, a ova veceras, Alexandra je definitivno moj heroj Mr. Green ..ako prezivi sukob sa majkom Laughing

inace nije mi lose, niko te ne tera da se prijavis, mozes da osvojis pare ako si dovoljno iskren, a svi sto sta krijemo tako da je ovo prilika da bar jednom budes iskren prema sebi i drugima u zivotu..samo se postavlja pitanje zbog cega nam je ta emisija potrebna...

elem, kazes da zelis da ti brak potraje? znaci da se svasta nesto tu krije? Razz

mašo mašo kakva su ovo pitanja bre Razz Mr. Green

br.1 Arrow koliko me služi sećanje ona je prva... Confused ali ko zna, iovako sam 'naopačke' već duže pa mi je promaklo... Mr. Green

ali svakako je da su baš strogi po tom pitanju.. mogli su barem da ostave onu zagarantovanu sumu... al ajde... Rolling Eyes

br.2 ne krije se, ali ko zna... više i sebi ne verujem, a kamoli drugima i tamo nekim spravicama Mr. Green ono što ne znam neće da boli...

šalu na stranu, i bez ovog kviza potrebno nam je da budemo iskreni jedni prema drugima... Very Happy

ali mi je nekako ovde sve... malo baš onako previše 'strogo' i formalno... a i ona voditeljka me nervira... Laughing

inače, moj dragi i ja baš pre neko veče pravili kviz... beše bogami veoma interesantno... Mr. Green tako da što se mene tiče, ostajem pri toj kućnoj varijanti... Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 26, 2009 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo mi dodje, ko svi oni 24/7 reality show-ovi za one ljude koji zele da dokazu sebi kako njihovi zivoti i posle svega nisu toliko jadni i da postoji neko ko je s**ban k'o oni i na taj nacin pune svoj ego... Realno, isto s**nje ko i zuta shtampa i svi oni tracevi, ista "trzishna grupa".

Ako su tebi potrebne pare da bi bio "iskren" onda...

jedina stvar koja mene zanima je kako biraju pitanja? "Kandidati" (upotrebio bih drugu rec al' ajde da budem fin) prvo odgovaraju na neka pitanja koja smishljaju psiholozi pre pocetka kviza ili...?

The tears of a clown make the whole world laugh.

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 27, 2009 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ako je neko odgovorio na 15 pitanja, onakvih kakva jesu bila, a bila su baš 'vruća' zašto bi slagao na 16. kad će se već saznati istina

Ko tamo koga laze...
Do 10.000$ ako pricas po njihovom sve je istinito...A kad predjes 10.000 slagao si.. Wink Laughing

Ali marko je ovde sve rekao:

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 48

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih se nikada ni za kakav iznos prijavila na neasto ovakvo.

Gledam i cudom se cudim sta su sve pojedinci spremni uciniti za novac.

Najsmjesnije mi dodje kada na kraju izreseta ih ona voditeljka i oni ispricaju svakakvih nebuloza i onda padnu i odu kuci bez feninga ko vrelom vodom poliveni Mr. Green

A namjesteno ili ne jedno je istinito da jos niko od tolikih takmicara u toliko emisija nije uspjelo dici 50 000 kuna.

Tako da ovdje ti je ono ako dodjes do 25 000 kuna uzmi i bjez Mr. Green Samo da im ne bude kao mnogima na Milijunasu na HTV1 , jer je doslo i do suda jer ljudi nisu dobili jos uvijek osvojene iznose Mr. Green

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 20, 2009 9:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ali onaj p***r je objasnio ... znaci kad sam ga video mislio sam da cu razbiti televizor... kakav kralj ... omfg takve ne treba pustiti u emisiju...

dishara
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jun 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 18, 2009 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Тиха језа и дно дна. Воајеризам и ниске страсти уђоше на велика врата у Србију и Хрватску.

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 19, 2009 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je dno dna...odgledala sam jednu emisiju i ni jednu vise...niti bih se prijavljivala za to niti gledam...

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 19, 2009 8:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi se prijavio i na prvo pitanje slagao... i kad bi se pojavilo na ekranu krupnim slovima LAZ... "glumio bi da sam pobesneo" ustao i samarcinu dao onoj voditeljici.. istog trena bi se okrenuo i seo nazad i rekao"Salio sam se" Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

svi bi me zamrzeli, a ja sebi ulopsao dan Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Trenutak Istine Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon