:: |
Autor |
Poruka |
Natascha Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 17 Mesto: Beograd
|
|
Sta mislite o ovoj vrsti pasa?Postoje razno-razne strahovite price o njima...
|
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
sve zavisi kako je odrastao ako je razmazen jako je opasan a ako nije lako se moze rukovoditi njime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Price o kocenju vilice,o borbi ovih pasa (ilegalnoj naravno)...to me zanima
|
|
|
|
|
|
Nastassia *Szépség*
|
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 2415 Mesto: Budapest
|
|
moj frend ima pitt bulla,njegov uopce nije opasan,lud itd....
tako voli da se mazi,naravno nije tipicno za pitt bulla,ali ima i takvih!
inace ta pasmina uzasno mi se svidja!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pazi,moj decko ima pita i ne pisem ovo samo na osnovu njega,znam ih jos puno,nisu divlje zveri da napadaju sta stignu,oni jednostavno ne mogu da se uklope sa ostalim psima,znaci urodjeno im je to da se "biju".Ljude vole,a statistike kazu da coveka cesce ujede npr pudlica,nego pit,jedino ljudi panice zbog tog jakog ujeda,jer pitov ujed je jacine 2t.
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
ono pas napravljen za borbu...daj mu crni plast i videces na sta bi licio drakula da je jos ziv....
inace mislim da je pas ok!
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
annibale Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Apr 2005 Poruke: 18
|
|
cuko je i postane ono sto ga padrone nauci, i to je to
|
|
|
|
|
|
shokatz Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2005 Poruke: 82 Mesto: subotica
|
|
je ne mogu da verujem da je pit bull u nekim zemljama zabranjen. kako nesto sto je zivo moze biti zabranjeno. pa sta i da su opasni. opsani su i medvedi pa i niko nije zabranio. sve zivotinje su deo prirode i treba ih postovati
zaboravih. ja naprosto obozavam pit bulove i bordoske doge
Edit by:BabyG.... spojila poruke!
|
|
|
|
|
|
zeenmc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 186 Mesto: Beograd
|
|
@lekicb nisam za to cuo ali ima neke logike,ja volim pse koji su za malo akcije,mislim na sve pse koji sluze u specijalnim jedinicama,Doge,Vujcjaci......Rusi koliko znam jedini koriste Pit-bullove,i to veoma uspesno
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja bih zabranio tim kerovima da se slobodno setaju i bez maske na njusci.
U mene prijatelj ima RAZMAZENOG rotvajlera (sada je tele), ali prosle godine su setali kroz park, i jedan mali pas (ne znam koja vrsta) napadne, ovaj ga je rastrgo.
INSTINKT!!!
Sta hocu da kazem s tim, je to da je njima urodjeno da ubijaju (da se tako izrazim). Onogo sto ucis i mucis bice jos gori, a razmazeni ce kada tada puci.
A sada zasto dolazi do takvih napada na ljude to je najveca krivica gazde. Vecinom takve kerove drze neke umiseljene face, mafijoze, zele da ih se svi plase, a ne zna da vodi racuna o psu.
Nigde bez dobrog lanca, maske za njusku i dobre stapine kada setate psa. 8)
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Meni je simpatičniji bull-terijer. Pit-bull? Jedan drug ga ima i nije nešto agresivan, a drugi je od svog pita napravio pravog vukodlaka-zlikovca, ne smeš da mu pridješ uopšte. Valjda sve to ima veze sa odnosom vlasnika prema psu.
|
|
|
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
@shokatz:nisi naveo bas lep primer... medvedi i ostale zivotinje su "100% prirodne"dok je pit bull vestacka rasa...
Bull terier,je pas koji je nastao tako sto su kolonisti iz Irske kad su naseljavali Ameriku u proslom stolecu sa sobom vodili svoje pse (irski pit terrier)koji su im sluzili za to vreme popularne borbe pasa... Pored njih su i bili pristutni i engleski i skotski psi koji su bili mesanci pit terriera i buldoga tako zvani bul and terrier... prva zvanicna registracija ove pasmine bila je 1898 kada je grupa lovaca osnovala registar za pse pod imenom United Kennel Club(UKC) .Glavni motiv za osnivanje UKC –a bio je otvaranje rodovnih knjiga za autoktone americke pse. Medju prvim pasminama u registar je uslao Pit Bull Terrier. I tako dok su jedni predlagali da se upotrjebi ime pit bul terijer i tako naglasi borilacki aspekt pasmine, drugi su inzistirali na imenu Amerikan Bull Terier, koji govori o autoktonoj pasmini...
Bilo bi pogresno pomisliuti da su PBT sluzili samo za borbe, naprotiv mnogi su zivot proveli kao farmerski psi univerzalne namene, a zahvaljujuci izuzetnoj odanosti gospodaru dosli su na dobar glas kao kucni ljubimci i dobri cuvari....
Usprkos losim poricanjima ova rasa je dozivela procvat i postala vrlo popularna sirom sveta. Pokazalo se da ova tzv. krvolocna zivotinja zna biti veoma drag kucni prijatelj, a svojim izgledom izaziva cesto paznju kako na ulicama tako i na izlozbama pasa.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|