:: |
Autor |
Poruka |
himzo Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 1390 Mesto: Vojvoda Stepa
|
|
Da li neko zna kako da sliku iz bmp ili nekog drugog formata prebacim u GIF uz pomoc Delphi-ja!?
Napisao sam klasu koja podrzava dvosmerne konverzije formata bmp, jpg, ico, wmf, emf ali sto se GIF-a tice mogu samo da prebacujem u druge formate ali nikako da neki format konvertujem u GIF.
Sve sam pretrazio na netu ali nisam nasao, raspitivao sam se na jos desetak foruma ali corak...
Aj pomoz, plz!
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Himzo, mislim da sam video nesto o tome na MyCity forumima. Tamo sam video neke korisne linkove koji imaju komponente tutoriale vezano za takve trikove ( Oni imaju podforum za Programiranje dok mi ne! ), ali uglavnom pogledaj malo tamo ako vec nisi gledao...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisam nasao nista!
Napisao sam rutine za konverziju GIF-a u Bitmap ali nemam obrnut postupak. Do duse, nasao sam nesto uz koriscenje nekih komponenti ali mi to ne odgovara posto pisem sopstvenu klasu.
U svakom slucaju, Hvala ti!
P.S. Poslao sam ti ono sto si mi trazio!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
|
|
Pa znas sta kako sam preleteo preko onog sajta ima zanimljivih stvari koje mogu da se iskombinuju za neku aplikaciju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nauci prvo Delphi a onda preleci kuda god zelis!!!!
Sta ti vredi source kod ako ne razumes materiju. To bi bilo isto kad bi ja nabavljao source primere iz VB-a a ne poznajem Visual Basic.
Najvaznije ti je da savladas osnove programiranja jezika za koji si se odlucio (u tvom slucaju Delphi) a onda ces lako da upotpunjujes svoje znanje...
Pozdrav Dejane [Dreams]
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
|
|
Pa ja ni nisam rekao da sam ga naucio, vec samo da je zanimljivo, a to sto ja moram da naucim jos neke osnovne stvari to je drugo.
Pozdrav Aleksandre [Himzo]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|