:: |
Autor |
Poruka |
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
Vec smo podelili informacije o kad je ko imao prvi seks, ali kad je za to pravo vreme...ono vreme kad devojcica nema ni 13 godina a spavala je sa 3-4 momka...ili kad devojka ima 27 godina a jos je nevina. Naravno sve je stvar toga da li je neko spreman. Ali koje su to godine u kojima je "normalno" imati prvi seks? Sta vi mislite?
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Sve je relativno. Najbolje doba je ono doba kad se osoba osjeca spremnom i kad to uradi iz pravih razloga ( ne samo da se rijesi toga jer su se svi rijesili ) s pravom osobom.
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa kazu da je najbolje u pocetku, kad je sve jos nepoznato.....tu se slazem.
A onda u tzv. najboljim godinama 30 i dalje..... to cu vec videti.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ali koje su godine najbolje za PRVI seks? koje godine nisu iznenadjujuce
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
kid_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 214 Mesto: Futog
|
|
Ma to sve zavisi od slucaja do slucaja! Imam ortaka koji je jos uvek nevin (a ima 29 godina) dok moja komsinica koja ima 15 godina praktikuje siguran sex vec skoro godinu dana. Posto sam dobar sa njom poverila mi se. I sta je sada tu normalno. Zavisi!
|
_________________ ZIVOT JE PLAZA - LIFE IS A BEACH |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Onda kada je osoba, u potpunosti svesna svog tela, u potpunosti i mentalno moze da oseti taj cin i u potpunosti dovoljno zrela! Po mom misljenju, ne moze pre 19-te godine! Sve pre toga, je sve nekako polovicno! Nema tu prave seksualne zrelosti, pre 19-te godine!
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Najranije oko 18-19 godine bi trebalo biti normalno,ali posto danas nista nije normalno.....
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
nick2005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 71
|
|
Tesko je povuci crti, trebalo bi to uraditi kad se osoba oseca spremnom (ne kad prvi put ima potrebu ili joj kazu da bi trebala da ima potrebu)
Slazem se ne pre 18
Stvar je individualna, "kako nam grah padne"
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
I ja bih rekla ne pre 18-19...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
hmmm...
Mogu da kazem da je optimalno sa nekih 17 godina...Gledajuci na sebe i svoje drugarice...
ALi kada bih imala kcerku, savetovala bih je tek od 18. godine...Znaci kada postane punoletna. Nikako pre..
mada ko ce mene tada slusati
|
|
|
|
|
|
Nastassia *Szépség*
|
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 2415 Mesto: Budapest
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ma kada neko zeli sex onda je najbolje vreme da to i uradi, kakve veze ima koliko ima godina.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|