:: |
Autor |
Poruka |
blondie girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 8 Mesto: split
|
|
da li pratite modne trendove? da li svaka sezona mjenja vas stil oblacenja?
|
_________________ pusica |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
pomno pratim modne trendove i u kupovini sam dovoljno cesto da me se slobodno moze diagnozirati kao sopoholika......ali iako pratim modne trendove kupujem samo ono sto meni savrseno pristaje i ono sto mi se totalno svidja.....nikad ne dozvoljavam da moja garderoba nosi mene....vec uvek ja nosim nju.....(slavni savet glavne editorke voga).....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Nastassia *Szépség*
|
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 2415 Mesto: Budapest
|
|
Ja uvijek pratim modu,i mjenjam skoro svake sezone stil!
Za mene je to uzasno vazno...
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Nisam rob maštovitih stilista i njihovih kreacija... oduveka sam imala neki svoj stil, i ne odstupam od njega godinama...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ne pratim modu....obicno nosim ono sto mi odgovara. I sto mi dobro stoji.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Pratim modu,hvala bogu imam takvo telo pa mi obicno odgovara sve sto je u trendu.Inace mislim da to pracenje mode odgovara i mojim godinama,ne kazem da cu i u 30 slepo pratiti kao sad tada cu vec izgraditi neki svoj prepoznatljiv stil za sada jos uvek se trazim
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Ellectra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2005 Poruke: 106
|
|
Volim jednostavne, ali kvalitetne stvari...takve mi najbolje stoje i traju godinama...sto se mode tice, prilagodjavam joj se samo u detaljima. Stara stvar sa novim detaljem izgleda uvek in...
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Smatram da ste Vi zene, u Srbiji, uskracene za pracenje modnih trendova. Ako u Bgd postoje 3-4 shopa gde se moze kupiti aktuelna krpica poreklom od zapadnih kreatora, to je plafon. U Novom Sadu, ima, mozda, jedan butik. Mahom zene kod nas, nesvesno, prate modu, diktiranu iz Turskih "fabrika".... zao mi je sto je to tako, ali tako je!!
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Ne mogu reci da pratim ili ne pratim modu. Ako je nesto moderno a meni se osobno ne svidja nije me briga sta to svi nose i strasno je in. Na mene to nece. Kupujem iskljucivo stvari koje se meni svidjaju bile one u modi ili ne.
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Pratim modu! Volim da sam "u trendu", ali svemu sto nosim, imam svoj pecat, tj. svoj prepoznatljiv stil! Ne licim NIKADA na sve ostale devojke, tj. tome sto je u trendu, uvek dodam nesto svoje i uvek sam originalno obucena! Stvari na meni su u modi(boje, stil....), ali ih ja nosim na samo moj nacin!
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ne pratim modu,i za sad ne menjam stil...Uvek kupim ono sto mi se svidi...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ne pratim modu vec nosim iskljucivo ono u cemu se dobro osecam i za sta ja smatram da mi dobro stoji.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|