:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Zasto smo mi devojke takve da kada nadjemo jednog ozbiljnijeg decka i pocnemo se ozbiljno zabavljati sa njim.. polako zapostavljamo dugogodisnje i verne drugarice? Zasto jednostavno ne nadjemo vremena za njih?
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ja prijateljice nikad nisam zapostavljala...ni kad sam se zabavljala....ni od kad sam se udala.....pravo prijateljstvo se ne moze zapostavljati....mora se negovati....uvek....jer jedino tako opstaje.... 8)
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
zato sto nam je ovo noviji decko i sveziji i umesto sa prijateljicama zelimo lepe trenutke da gradimo sa novim deckom....
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
GiGaLedena Upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 390 Mesto: Bec
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | polako zapostavljamo dugogodisnje i verne drugarice? Zasto jednostavno ne nadjemo vremena za njih? | nebi smeli da to uradimo!
a vremena bim kao sto je vec i vestica rekla, zeleli pre da provedemo sa deckim... upoznavanje... grabljenje jos bezproblematicnih minuta... uzivanje u dvoje i bla bla da ne odugujem...
al ipak bi trebali da nadjemo makar toliko vremena da poklonimo i dalje gajimo sa nasim verneim prijateljicama... a one ako su stvarno prave ce i da razumu da dobivaju manje od nas... kao sto bi i mi nji razumele... zar ne?
|
_________________ ...svako ponekad ubije nekog koga voli,
neko to cini sa osmehom na licu,
a neko suzama i placem,
neko se odmah okrene i ode
a neko stoji dugo dok srce mu skace,
kukavice to poljupcem cine,
a hrabri udare macem... |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Pa nismo sve takve. Bez obzira koliko mi se svidjao taj novi decko, moji prijatelji su bili tu pre njega i bice uz mene i posle njega. Delili su sa mnom trenutke koje on nije, plakali samnom, smejali se samnom, dobro, zlo ... SVE! Dok je on samo osoba u zivotu (mozda i prolazna) prema kojoj su mi se javila malo drugacije emocije, mozda u trenutku cak i najjace koje imam...ali nikako dovoljno jake da zapostavim svest o tome ko su mi prijatelji i sta oni zasluzuju od mene, tj. ne zasluzuju. A svakako ne zasluzuju da padnu u drugi plan....
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Pa nismo sve takve. Bez obzira koliko mi se svidjao taj novi decko, moji prijatelji su bili tu pre njega i bice uz mene i posle njega. Delili su sa mnom trenutke koje on nije, plakali samnom, smejali se samnom, dobro, zlo ... SVE! Dok je on samo osoba u zivotu (mozda i prolazna) prema kojoj su mi se javila malo drugacije emocije, mozda u trenutku cak i najjace koje imam...ali nikako dovoljno jake da zapostavim svest o tome ko su mi prijatelji i sta oni zasluzuju od mene, tj. ne zasluzuju. A svakako ne zasluzuju da padnu u drugi plan.... |
Da se ja opet, za svaki slucaj , slozim sa kapljicom!
Nikada, ali nikada, nisam bila toliko licimerna, da zaboravljam nekoga ko mi je godinama bio uz mene, u svakakvim situacijama. Pa, bice tu i kad taj novi ode! Takve "prijatelje", koji "nemaju vremena" za mene jer imaju novog decka-ne smatram prijateljima! Uvek se nadje vremena, kad to zelis! Imam razumevanja dosta, ali za ovakve stvari ne! Po mom misljenju, takvi ljudi su licemerni i nikada i nikome, ne mogu biti pravi prijatelji!
|
Poslednja prepravka: knknpnkn datum Uto Dec 06, 2005 4:40 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Monica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2005 Poruke: 108
|
|
Ja nisam takva, ali dosta mojih drugarica su me zapostavile... I mislim da to nije u redu...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Nikada svoje drustvo nisam zapostavljala. Mozda bismo provodili manje vremena zajedno, ali to je normalno posto je tu neko novi. Bitno je naci balans.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ne zapostavljam drugarice...a ni one mene kad nadju momke.Nekako mi je taj jos sladje kad se udruzimo
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ja to nikada nisam cinila.....uvek je bio jedan dan u nedelji koji je bio posvecen njima...i danas je tako.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Nikada nisam zapostavljala drugarice jedino sto nisam imala vise toliko vremena za njih, ali one su se i zbig toga ljutile na mene...
jedva cekam da neka od njih nadje momka i da dugo bude u vezi sa njim pa da vidim sta ce biti!!!
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
propast Seven of Nine
|
Datum registracije: 27 Avg 2005 Poruke: 7004 Mesto: Beograd
|
|
ja do sada nisam nikoga zapostavljala...verovatno jer ni kad sam bez dečka nisam non-stop sa drugaricama, pa kad imam dečka-opet je naše viđanje u granicama normale.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|