www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

studenti, spavate li?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 20, 2005 12:53 am    Naslov poruke: studenti, spavate li? Na vrh strane Na dno strane

Dakle spavate li na predavanjima?
Ja sam tek prva godina, a vec mi se nekoliko puta desilo da zadremam, a jednom i da potpuno zaspim. Nekako uvek na filozofiji. Bila sam neispavana (celu sam noc visila na domacem), a i profesor mnoooooogo smara.

Desava li se to i vama o kada?

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

mladens003
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da krdo puta, nekad neki prof. toliko smaraju da ne možeš ne spavati

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja cim vidim da profesor ima sposobnost da uspavljuje ljude, ja se sledeci put i ne pojavim ... Mnogo je udobniji moj krevet nego klupa na fakultetu Mr. Green

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mexxns je napisao/la sledeće:
ne znam zasto, ali ja od kada sam postao student je sam hronicno ne ispavan Laughing

hehehehehe....u potpunosti te razumem, kao i svaki student ovde....
sreca sto sam, da kazem pri kraju.....jos 7 ispita do kraja, pa sam se navikla...da izgledam kao zombi.....bas mi se pre neki dan desilo, n apredavanju da sam se jedva borila da drzim oci otvorene....

" I know the way to fuck them all...."

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desava se nebrini... ja i kada sam ispavana desava se da zadremam na predavanjima... mozda zato sto su mi jako dosadna predavanja...

acevantura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 05 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svima se to desava, pogotovu ako moras da sedis na predavanju nekog smaraca 4 sata

bosnianAdo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 22 Okt 2005
Mesto: Gracanica i Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ponekad malo zadrijemam, ali nista ozbiljno. Nema sanse da zaspim uz onakvu buku... Razz

zdravka
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Maj 2005

PorukaPostavljena: Sre Nov 09, 2005 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikad doslovno zaspala na predavanju ali znalo se dogodit jaaaako često da ne mogu prestat zijevat i izgledam kao zombi!!!!

soundvision
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jul 2005

uk.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 09, 2005 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na predavanjima/vježbama nisam još nikad zaspao, no uvijek sam mrtav-umoran i samo čekam da izletim van iz predavaone.... Evil or Very Mad

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Godine: 40

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 12, 2005 2:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odkad studiram, zaboravila samj šta znači pošteno se naspavati. Nikada ne legnem pre 4, podočnjaci govore više od reči.

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

bobem
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 24 Nov 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 25, 2005 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta ima da spavam na faxu...kad se smorim,odem kuci legnem da kuntam Wink

Pittsburgh
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 19 Jan 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 27, 2005 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne idem na predavanja jer su ujutru i hocu da se naspavam.Isao sam na predavanja iz Rimskog u pvoj godini i bio sam budan jer su zanimljiva.Sad idem samo na vezbe naspavan!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> studenti, spavate li? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 1 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon