:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ovako zelim da vas pitam sta mislite o maji nikolic,ima dobre pesme zar ne?i pricalo se da ce izaci uskoro njen novi album i nikako neznam kad ce,pa dali vi znate?
|
|
|
|
|
|
rade1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 73
|
|
Meni se svidjaju njene pesme cuo sam da ce se album pojaviti tokom
sledece nedelje u izdanju pgp bice sedamnajst novih pesama i one sa festivala .
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Totalno antipaticna, kosa mi se dize na glavi kad je cujem ili vidim na TV-u...totalno bzv...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Uopste je ne volim, toliko mi je ogavna, jos kad pocne da bulji jos vise one njene buljave oci muka mi pripadne. Zamislja se da je neka zvezda a ja bas ne vidim da je toliko obozavaju
|
|
|
|
|
|
To ste doduse u pravu,izgled i ponasanje je bas nula...samo neke pesme su ok i moze da izade dobar album,jedino me pesme zanimaju kakve ce biti i naravno jos se nezna dan danas kad ce da izade album...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
uh ona mene nervira za medalju...ima super glas, ali nit joj pesme valjaju nit ume da je ponasa...ma dno dna
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Konacno je izaso novi album maje nikolic i na tom albumu ima 17 pesama pa nisam jos slusala...
|
|
|
|
|
|
Nikolakej Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 134 Mesto: Cacak
|
|
E maja nikolic je stvarno cool.
Upoznao sam je na sadasnjoj beoviziji stvarno je cool Po meni
|
|
|
|
|
|
Summer Girl Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Dec 2005 Poruke: 2353 Mesto: Beograd
|
|
Moram da priznam da je ona jedna od onih koji me neverovatno nerviraju. Nije mi nesto simpaticna,njene pesme su mi glupe, a ne istice se ni nekim sarmom ni intelektom... Puna je price,a ja ne vidim da nekog toliko zanima sta ona ima da kaze...Kad je vidim... menjam kanal...
|
_________________ Hey.. I like it like this,I like it like that... |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Po meni je ona OK, jeste da ima malo ponasanje koje provocira, ali sta da se radi. Glupo bi bilo kad bi svi bili pod isti kalup. Pratim njenu karijeru i mogu reci da ima jako dobre pesme. Jedino sto me nervira kod ovog njenog novog albuma sto je prepun vec islusanih pesama. Jeste da ih ima 17, ali su vise od pola pesama odavno poznate tako da ja ovo i ne svrstavam u nesto novo. Znam da izdaje retko albume i da nije jedna od onih koja snima svake godine tako da je ovo bilo i za ocekivati, ali.. Ima tu i nekoliko potpuno novih a jako dobrih pesama, na primer Ulica. Sve u svemu jedna od boljih pevacica na srpskoj estradi
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Mora se priznati da zena jako dobro peva, mada joj pojava mnogo iritira.
Pesme, nekad ima jako dobro, a ponekad na zalost promasaj tezak.
Sve u svemu, sta sve imamo priliku da vidimo na nasoj estradi, ona cak moze u bolju grupu da se svrsta
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
|
|
|
Vec dugo izasao njen album...pa recite mi koja vam se vise svida i koja se najvise slusa???
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|