:: |
Autor |
Poruka |
Kikibombona Zvezdana prašina
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!
|
|
Sta ili ko vas je poslednje razbesne(l)o i kako ste odreagovali?
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
posljednje.... :-k ah da jugovic .....odreagovala sam sa mrs i to je bilo to
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Nastassia *Szépség*
|
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 2415 Mesto: Budapest
|
|
ma razbjesnila me macka koja je sada kod mene na cuvanju!popisala mi se u stan! izderala sam se na ju i malo je trknula!!!
|
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Pa ne secam se kad sam zadnji put bila bas onako besna, sto je cudno jer se ja bas lako razbesnim verovatno i to prolazi s godinama
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Pre 2 nedelje kad su me na faxu nedelju dana, dan-za-danom vracali jer mi se index na upisu 'zagubio'...Htela sam da tuzim fakultet, da izbacim dekana kroz prozor sa 4tog sprata, da pravim skandal...
Sva sreca pa su ga posle nasli...ali ne pamtim kad sam toliko bila iznervirana kao tih dana...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Delijana Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 784
|
|
sin...natrpao toaletpapira u vc solju....
morao da me poljubi jedno 1000 puta da mu oprostim
|
_________________ Mozes kupiti sat-
a vreme ne
Mozes kupiti knjigu-
a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !! |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Jedan kolega koji je pokusao da me zesce izradi. Hteo je da mi utrapi neispravan auto uz pricu nema sta da brines sve je super samo ti preuzmi .
Kad ja tamo, a autu zalepljena lamela, polomljeno vozacko sediste i prosrano svo ulje.
Reakcija mi je bila takva da je sve grmelo - za dlaku je izbego da mu glavu otkinem
A tek posle sam saznao da je trebalo da nam umesto te lade dotera godinu dana starog Punta, sto je kao posran i uradio sledeceg jutra
|
|
|
|
|
|
Nastassia *Szépség*
|
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 2415 Mesto: Budapest
|
|
ufff...sto me je danas bivsi razbjesnio!
nije mogao ni da me pozdravi!!!!
ggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
ULT_RAS, po drugi put sam se derala na njega od kako se znamo..........
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
Jedan decko mi je pretio i uspit mi je majku opsovao tako da sam morao da ga bijem da se malo opameti
|
_________________ Ako zelite nesto da gricnete ili da se osvezite kliknite ovde: Hot - caffe by Slatka-Shanerka, Nesha & Dixy
|
|
|
|
|
nick2005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 71
|
|
Kad mi netko na kvarnou uzme parking
|
|
|
|
|
|
Kikibombona Zvezdana prašina
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!
|
|
Trubenje sirenom.... pa jesmo na reli trkama ebote ljudi..strpite se malo..hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|