www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

For my BabyG!! 4000! :)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 3:25 am    Naslov poruke: For my BabyG!! 4000! :) Na vrh strane Na dno strane

E BabyG,

Nekada davno si usla na ovaj forum, zezala sve redom, nije te brigalo ko sta kaze niti sta radi. Zezala si me redovno na cestitkama da ces me jednog dana stici i da ces vise poruke da imas nego ja kad se vratim sa odmora. Medjutim, nisi osvojila te hiljade poruka ali nesto mnogo vrednije, ti najbolje znas sta… nesto sto kuca, nekad brze nekad sporije, ali uvek u istom ritmu za tebe! Wink
Jeste da je ono ofarbano u crveno-belim bojama, ali koliko vidim si se i ti tim bojama pridruzila, hihih! Very Happy

Ovom prilikom zelim da ti se zahvalim za sve lepe trenutke koje si mi podarila, za sve sto si za mene ucinila i sto si uvek bila uz mene kad mi je tesko bilo. Bila si podrska i nisi nista za uzvrat trazila vec si sve to meni dala bez razmisljanja. Ne znam kako da ti se oduzim za sve to a i znam da nemam potrebu jer to ne zelis.

Ti si mi dala snagu kad sam upao u malu zivotnu krizu, probudila si decaka u meni i ulepsala svaki dan, tako da sam napokon nasao svoj duhovni mir. Nebi sad da dugovlacim sve, jer sama najbolje znas kako i sta osecam i nije bas sve za javnost, ali ovo sto si uradila na forumu nije nista u porodjaju sa onim sto si za mene i u mom zivotu ucinila.

Hvala ti za sve i lolim te…

Svice dan, zlatnim suncem obasjan
beli leptir na moj dlan slece i
nosi poljubac u rosi okupan
zlatnim prahom zacaran
da udje tiho u tvoj san i
nezno te budi kao kad te ljubi

Vodi me gde padaju zvezde
spavajmo gde oblaci jezde
rucajmo na pucini mora
mazi me dok ne svane zora

Ode noc, jos uvek imam istu moc
da do tebe mogu doc', samo
pruzim dlan od morske vode slan
zlatnim prahom zacaran
da udje tiho u tvoj san i
nezno te budi kao kad te ljubi

Ti, tako cista i nevina
lezis na mojim grudima
na celom si svetu najlepsa
o Boze koliko te volim ja

Ruckajmo gde padaju zvezde
ruckajmo gde oblaci jezde
ruckajmo na pucini mora
ruckajmo dok ne svane zora

Prag:

Karlov Most! Wink

GiGaLedena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Bec

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 4:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja dosla da cestitam sto si se popela na taj sprat... al posle ovog procitanog (ovaj sweet manjijak me i rasplakao....) sam se predomislila pa cu ti cestitati za ljubav i da vam oboje pozelim puno srece i jos vise ljubavi...

neko se odmah okrene i ode
a neko stoji dugo dok srce mu skace,
kukavice to poljupcem cine,
a hrabri udare macem...

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 7:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E moj Jugovicu,
rasplakao si i svoju BabyG....
Do zvijezda cemo uskoro stici, svaki dan si uz mene(i ja uz tebe), i kad dodjemo gore vise se nikada necemo vratiti. Svaki dan je uz tebe zabavan, svi nasi razgovori me usrecuju(sto i sam znas), a i znas koliko te volim......

Hvala ti na ovoj cestitki. Sam znas koliko me iznenadila.....A moram i ja tebi nesto cestitati - Sto si izdrzao 2mj. sa mnom... LLLLLL(sa velikm L) Lolim i ja tebe!!!! Rolling Eyes Embarassed

GiGaLedena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 48

Mesto: Bec

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 8:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poslacu vam racun za maramice!!!

neko se odmah okrene i ode
a neko stoji dugo dok srce mu skace,
kukavice to poljupcem cine,
a hrabri udare macem...

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 53

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 8:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i ja da cestitam golupcicima Wink . Tamara bilo je zadovoljstvo druziti se s tobom i iskreno sam srecan sto si na ovom mestu nasla ovakvu ljubav - neko te izgleda voli vise neg sam sebe Very Happy
SAmo nemoj da zabusavas ovde zbog fakulteta Wink

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O, cestitam BabyG.
Pa, sta da ti pozelim nego da sto pre odvedes Jugovica pred oltar.
Samo napred, drzim ti palceve. Wink

:dvasrca:

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako ste mi slatki, decice moja!
Tamarce,cestitam mnogo si draga (a i slatka Wink )
A ti Sale,ne radjaju se takvi kao sto si ti cesto.Mora ovaj moj nesto od tebe da nauci!!
drzim vam palceve
veliki kisssss

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke i od mene

Samo za tebe

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke i od mene sve najbolje
predivno je to sto je jugo napisao lepse nije mogao da napise svaka cast druze

Ovo je za tebe Tamy

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 20, 2005 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oho cestitam i tebi...
kako je ovo jugovic romanticno srocimo
i ja sam se rasplakala Very Happy

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa malim zakasnjenjem al sa vecom zeljom ne za postove (to mi je glupo) vec da vam zazelim da ste citav zivot ovako srecni i zaljubljeni. pozelela bi vam i vise ljubavi al nisam sigurna da postoji veca ljubav Wink

Gile80
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 23, 2005 1:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene, mada iskreno devojku uopste nisam stigao da upoznam, ali cestitam joj od srca

Nove midi fajlove i karaoke mozete slati na gile80@domaci.de
PRAVILA ZA FONTANU ZELJA

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> For my BabyG!! 4000! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon