:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
E BabyG,
Nekada davno si usla na ovaj forum, zezala sve redom, nije te brigalo ko sta kaze niti sta radi. Zezala si me redovno na cestitkama da ces me jednog dana stici i da ces vise poruke da imas nego ja kad se vratim sa odmora. Medjutim, nisi osvojila te hiljade poruka ali nesto mnogo vrednije, ti najbolje znas sta… nesto sto kuca, nekad brze nekad sporije, ali uvek u istom ritmu za tebe!
Jeste da je ono ofarbano u crveno-belim bojama, ali koliko vidim si se i ti tim bojama pridruzila, hihih!
Ovom prilikom zelim da ti se zahvalim za sve lepe trenutke koje si mi podarila, za sve sto si za mene ucinila i sto si uvek bila uz mene kad mi je tesko bilo. Bila si podrska i nisi nista za uzvrat trazila vec si sve to meni dala bez razmisljanja. Ne znam kako da ti se oduzim za sve to a i znam da nemam potrebu jer to ne zelis.
Ti si mi dala snagu kad sam upao u malu zivotnu krizu, probudila si decaka u meni i ulepsala svaki dan, tako da sam napokon nasao svoj duhovni mir. Nebi sad da dugovlacim sve, jer sama najbolje znas kako i sta osecam i nije bas sve za javnost, ali ovo sto si uradila na forumu nije nista u porodjaju sa onim sto si za mene i u mom zivotu ucinila.
Hvala ti za sve i lolim te…
Svice dan, zlatnim suncem obasjan
beli leptir na moj dlan slece i
nosi poljubac u rosi okupan
zlatnim prahom zacaran
da udje tiho u tvoj san i
nezno te budi kao kad te ljubi
Vodi me gde padaju zvezde
spavajmo gde oblaci jezde
rucajmo na pucini mora
mazi me dok ne svane zora
Ode noc, jos uvek imam istu moc
da do tebe mogu doc', samo
pruzim dlan od morske vode slan
zlatnim prahom zacaran
da udje tiho u tvoj san i
nezno te budi kao kad te ljubi
Ti, tako cista i nevina
lezis na mojim grudima
na celom si svetu najlepsa
o Boze koliko te volim ja
Ruckajmo gde padaju zvezde
ruckajmo gde oblaci jezde
ruckajmo na pucini mora
ruckajmo dok ne svane zora
Prag:
Karlov Most!
|
|
|
|
|
|
GiGaLedena Upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 390 Mesto: Bec
|
|
ja dosla da cestitam sto si se popela na taj sprat... al posle ovog procitanog (ovaj sweet manjijak me i rasplakao....) sam se predomislila pa cu ti cestitati za ljubav i da vam oboje pozelim puno srece i jos vise ljubavi...
|
_________________ ...svako ponekad ubije nekog koga voli,
neko to cini sa osmehom na licu,
a neko suzama i placem,
neko se odmah okrene i ode
a neko stoji dugo dok srce mu skace,
kukavice to poljupcem cine,
a hrabri udare macem... |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
E moj Jugovicu,
rasplakao si i svoju BabyG....
Do zvijezda cemo uskoro stici, svaki dan si uz mene(i ja uz tebe), i kad dodjemo gore vise se nikada necemo vratiti. Svaki dan je uz tebe zabavan, svi nasi razgovori me usrecuju(sto i sam znas), a i znas koliko te volim......
Hvala ti na ovoj cestitki. Sam znas koliko me iznenadila.....A moram i ja tebi nesto cestitati - Sto si izdrzao 2mj. sa mnom... LLLLLL(sa velikm L) Lolim i ja tebe!!!!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
GiGaLedena Upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 390 Mesto: Bec
|
|
poslacu vam racun za maramice!!!
|
_________________ ...svako ponekad ubije nekog koga voli,
neko to cini sa osmehom na licu,
a neko suzama i placem,
neko se odmah okrene i ode
a neko stoji dugo dok srce mu skace,
kukavice to poljupcem cine,
a hrabri udare macem... |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Evo i ja da cestitam golupcicima . Tamara bilo je zadovoljstvo druziti se s tobom i iskreno sam srecan sto si na ovom mestu nasla ovakvu ljubav - neko te izgleda voli vise neg sam sebe
SAmo nemoj da zabusavas ovde zbog fakulteta
|
|
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
O, cestitam BabyG.
Pa, sta da ti pozelim nego da sto pre odvedes Jugovica pred oltar.
Samo napred, drzim ti palceve.
:dvasrca:
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Kako ste mi slatki, decice moja!
Tamarce,cestitam mnogo si draga (a i slatka )
A ti Sale,ne radjaju se takvi kao sto si ti cesto.Mora ovaj moj nesto od tebe da nauci!!
drzim vam palceve
veliki kisssss
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Sve cestitke i od mene
Samo za tebe
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve cestitke i od mene sve najbolje
predivno je to sto je jugo napisao lepse nije mogao da napise svaka cast druze
Ovo je za tebe Tamy
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
oho cestitam i tebi...
kako je ovo jugovic romanticno srocimo
i ja sam se rasplakala
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Sa malim zakasnjenjem al sa vecom zeljom ne za postove (to mi je glupo) vec da vam zazelim da ste citav zivot ovako srecni i zaljubljeni. pozelela bi vam i vise ljubavi al nisam sigurna da postoji veca ljubav
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
Cestitke i od mene, mada iskreno devojku uopste nisam stigao da upoznam, ali cestitam joj od srca
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|