:: |
Autor |
Poruka |
UBOJE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 1
|
|
Balkansko prvenstvo u bodibildingu i fitnesu Cacak 2006
Na prvoj slici je nasa Ljuba Pantovic Subotic takmicarka extreme gym tima inace osvajacica zlatne medalje...
Na druge dve je Igor Milanovic pobednik do 100 kg i drugi u takmicenju za apsolutnog pobednijka a drugi je zbog njegove greske jer se zeznuo sa bojom inace mozda i nas najbolji takmicar trenutno
|
|
|
|
|
|
markoP_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun
|
|
bodibilding žensko telo čini ružnim, za žensko telo je dobar fitnes :color:
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
|
maxgo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Maj 2003 Poruke: 19
|
|
|
|
|
dragon8126 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 92
|
|
Za zene ne postoji gori sport,a za muskarce ko to voli neka se i bavi time.
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja koji se bavim bb i fitnessom mislim da su zene izuzetno gadne i ne stoji im to.Zena treba da je mekana fina i nezna a ne napucana i misicava.FUJ!
Imao sam prilike da budem sa jednom takvom i sticao sam utisak kao da sebe pipam a ne zensko telo.Pa opet ima ljudi koji to vole...ja im ne zavidim uopste.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Pa i ja iskreno mislim da za devojke i zene nije bodybilding vec neki rekreativni fitnes ili tako nesto vec.Odvratne su mi devojke koje se bave tim,nemam zelju da budem s takvima
|
|
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
FUJ ! Mislim da mi se ne bi mogao dici na takve zenske...
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
bajic_z Upućeni član
|
Godine: 52
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 399 Mesto: Zemun
|
|
Ja slucajno znam jednu nasu bilderku takmicarku, doduse ovako u opustenoj fazi po gradu, kafici i slicno i mogu za nju da kazem da nije uopste izgubila na zenstvenosti
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|