:: |
Autor |
Poruka |
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
ne znam mnogo o istoriji niti o obicajima tih zemalja mada me mnogo privlace. ineteresuje me da li je iko od vas posjetio te zemlje ili mozda cak zivi dole? kakvi su vam uticaji sto se tice zemlje, ljudi, tradicije? koje su dobre stvari, a koje lose? kad skupim novca da idem, sta moram obavezno da vidim? da cujem...
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nisam bio u Venezueli ali jesam u Kolumbiji prije par ljeta, obisao par gradova, najvise se zadrzao u Cartageni. Posjetio i Medelin, recimo. Zanimljivo drustvo a ja volim Latino Amerikance i njihov temperament. U Kolumbiji su me odusevile zene, prelijepe su, a i ove iz Venezuele su ti iste. Mozda opet odem, volio bih.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|