:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Koliko cesto koristite digitron,kalkulator na ispitima?
Dali vam se ikada desilo da uradite totalno tacan zadatak i da pogresite pri krajnjem rezultatu i ne to vasom greskom vec "digitronskom greskom"???
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Meni na Matematickom F. je zabranjeno koriscenje digitrona, tako da kada izgresim, gresim iskljucivo zbog svog racuna i nemam nikog da okrivim
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
pelesinjo Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG
|
|
A bogte dobru si temu postavila sa tim imam puno problema svi mi govore da sam brzoplet i da jednostavno pravim lake greske a to posebno vazi za te zadatke i konacne rezultate
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
pa u srednjoj šloli se dešavalo, mada su mi tada drugi računali jer je mene mrzelo(a i kad se iznerviram polomim digitron) tako da sam imao koga da krivim. sada uglavnom svaki ispit polažem za računarom tako da mi digitron ne treba a ako komp poludi uvek se možeš opravdati
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Nije mi jasno kako digitron moze da 'pogresi'...Za sve greske sam kriva iskljucivo ja.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
kako digitron moze da pogresi??? joj moze i te kako...
znas postoje i digtroni sa puno vise funkcija (za koje mozda neko nije ni cuo) ima ih puno ne bi sada da ih nabrajam... i oni ako ih dobro ne podesis ili ako imas jednu racunicu jako dugacku i imas milione zagrada i samo jednu jedinu zagradu zaboravis da zatvoris... ode ceo zadatak...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Pa to znaci da si ti pogresila.
Meni nikad digitoron nije bio kriv. Sta god da zeznem, zeznula sam ja.
I tek toliko-imala sam digitron sa svim tim f-jama i one koje su mi trebale sam koristila, ostalo lepo ni ne diras i sve je u redu.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
da pogresila sam i pala jednom jako bitnom ispitu...
ali uvek sam i na taj nacin racunala i nikad nisam dobijala pogresan rezultat... i sad nisam nista posebno cackala,znaci sve je vec bilo unapred podeseno... onako kako su profesori rekli.. i ipak sam pogresila...
i na kraju kada sam otisla da vidim rad samo su mi rekli: "digitronska greska,zao mi je..."
|
|
|
|
|
|
mladens003 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 86
|
|
Koristim ga maksimalno, skoro da i ne znam računati! kolko znam digitron ili kalkulator ne bi trebao grešiti!
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Koristim digitron esto...i u poslu narocito veoma se oslanjam na ve ono sto mi pokaze....
mada se boji ponekad jer ne verujem u 100 % tacnost, i to verovatno ume nekad da pogresi...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
si-fu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 90 Mesto: Sremska Mitrovica
|
|
Pa, poshto sam drushtveno - jezicki smer u gimnaziji, digitron mi treba samo ponekad i to za kontrolne iz matisha i fizike. Medjutim, tada mi je vrlo koristan.
Zato... Digitron rules.
Ne dirajte mi digitron.
|
_________________ Da li ste nekad jahali ruzicastog ponija!? |
|
|
|
|
Tandzi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Avg 2006 Poruke: 93
|
|
Obozavam digitrone. Imam TI-83 i prosle godine kupim TI-89. Obicno sve rucno radim i racunam, ali proveravam i koristim graficke funkcije uvek na digitron.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|