www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hemija
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 16, 2005 1:35 pm    Naslov poruke: Hemija Na vrh strane Na dno strane

Dali ga volite ili ne volite? Zasto da,zasto ne?
Mada kako znam da ga mnogi nevole... Ali zasto? Jeste ona mnogo teska ali nije uopste dosadan predmet....

josipku
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Okt 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 6:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljiva je, ko voli moze kod kuce da smucka svakakve zezalice.

mladens003
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 10:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne nevolim je! A to iz razloga jer ju ne razumim ni malo

les
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 05 Jul 2004
Mesto: kragujevac-krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 8:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

voleo ne voleo
mrzeo ne mrzeo
bila mi zanimljiva ili ne
to ce mi jednog dana biti posao
bar se nadam
a sad ozbiljno
jesam ja slucajno upisao hemiju ali svakog dana mi je sve zanimljivija i
zanimljivija, narocito onaj deo o ko muckanja svega i svacega :dontknow:

ence001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 21 Okt 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je na geoloskom fakultetu i to ti je elementi u zemljistu,stenama,vodama i njihovo ponasanje!sastav sena i tako to!zato je i nas samo 10-ak na 5 godina zato sto vecina ne zna i da postoji Sad !zanimljivo je!veruj mi! Laughing

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to za geohemiju i ja prvi put cujem..
inace i ja sam upisala hemiju,tj sad vec studiram hemiju... cak sam i u sredju isla hemijsku,mada sam to upisala sasvim slucajno ali pravo da ti kazem sve vise i vise mi se svidja...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 25, 2005 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad je nisam volela. vise su mi lezali drustveni predmeti

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Ziggy
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 30 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 26, 2005 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgori predmet u skoli za mene uvijek sam imao 3 jedino iz hemije

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 26, 2005 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam imao 5 ali sam je imao samo u jednoj godini srednje skole (neracunajuci osnovnu)

We walk around just playin' the violin behind you

R-U-K-I
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Okt 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2005 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hemija je super predmet,ali je malio i tezak,ali sta josm moze bez ucenja. Ko je razume njemu je interesantna.

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 30, 2005 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj, nisam je volela....jedino mozda malo u pocetku kada smo radili one eksperimente....ali to je kratko trajalo...

si-fu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 31 Okt 2005
Mesto: Sremska Mitrovica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam imao hemiju samo prve dve godine. Nije mi bila nesto posebno zanimljiva (zato sto nismo radili eksperimente), ali me nije ni smorila. Sve sto smo ucili, ucili smo samo najvaznije i ono osnovno. Svaka cast onima koji je studiraju, ali ja se ne bih pronasao u toj profesiji. Usput, imao sam 5 iz hemije. Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Hemija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon