:: |
Autor |
Poruka |
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Za sve koji ne znaju radi se o stampacu. Interesuje me vase misljenje o njemu i da li je neko imao kakvo iskustvo sa njim. Ja sam ga kupio i veoma sam zadovoljan. Rado bih ga preporucio svima koji zele da za 140 evra kupe dobar stampac!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Nemam ga licno, ali sam probavo stampanje.
Dobar je, sve dok ne pokusas da stampas slike. E tu se vec vidi razlika. Puno slika ispadnu tamnije, iako se koristi photo paper.
Sve slike bi se trebale prvo posvetliti pre stampanja.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
|
|
Ja nemam taj problem kod mene slike pravi perfektno nimalo tamne! Sve stampa bez greske!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sale_VD je napisao/la sledeće: | Ja nemam taj problem kod mene slike pravi perfektno nimalo tamne! Sve stampa bez greske! |
Pa dobro, to je ipak tvoj stampac 8)
|
|
|
dinamo-st Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 11
|
|
|
|
|
fila007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 25 Mesto: Našice
|
|
svaka cast canonu ip4200 i 4000, a i 3000, ali to vise izgleda na kutiju za kruh nego na printer, zadnji ok model(sto se tice izgleda je bio i865. Sto se tice zamjenskih boja bolje nemojte stavljati je mogu sj... glavu, a glava je oko 100 €. hp je to bolje rijesio uz svaki cartrige se dobije i glava i zato su boje skuplje.
|
|
|
|
|
|
NikolaHN Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207
|
|
Dobar stampac, nista bolje ti ne treba osim ako se ne bavis nekim specijalnim poslom pa ti treba dobar stampac
|
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
|
|
Ma stampac je vrh. Stampa na cd medijima, pravi slike u full izdanju znaci bruka!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasao sam mu nedavno jos jednu manu kada sam probavao na poslu da stampam par slika. Iako se izabere velicina papira, ako zelim da stampam fotografiju na foto papir i da bude bez belog rama, vecinu slika (70%) odsece. Cim izaberem da bude beli okvir oko slike, nikakvih problema.
A ja bas ne volim sa okvirom
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
|
|
Marko ne isece on sliku nego je pravi u formatu 10*15 i treba pre stampe da se namesti da li zelis okvir ili ne, ako ne onda biras sta ce da odstampa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Nasao sam mu nedavno jos jednu manu kada sam probavao na poslu da stampam par slika. Iako se izabere velicina papira, ako zelim da stampam fotografiju na foto papir i da bude bez belog rama, vecinu slika (70%) odsece. Cim izaberem da bude beli okvir oko slike, nikakvih problema.
A ja bas ne volim sa okvirom |
Molim te Sale procitaj moj post iznad jos jedanput.
Napisao sam da izaberem velicinu slike tj. koja je velicina papira na koji zelim da stampam sliku, da ne zelim beli ram nego da bude puna slika...i ja ne znam sta tu nije jasno.
Uglavnom zaboravi, nije to ni toliko bitno, samo sam hteo da ostali znaju, ako dodju u takvu situaciju da ne panice puno, nisu jedini i nije njihova krivica.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|