:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277

|
|
Omiljena dečja poslastica, kinder jaje, obeležava 30 godina postojanja, izložbom u Rimu koja traje do 24. oktobra.
Italijanski izum, kinder jaje, proslavilo se u svetu originalnim konceptom: unutar čokoladnog jajeta nalaze se igračka koja treba da se montira ili neki lik iz stripova.
Izložba priređena u muzeju Vitrijano, u centru Rima, prikazuje modele igračaka kinder kolekcije, od kojih su neki postali takva retkost da Štrumf na Olimpijadi danas vredi 900 evra.
U svetu je do sada prodato 30 milijardi kinder jaja, sa više od 12.000 modela minijaturnih igračaka. Izumeo ga je Mikele Ferero čija je ideja bila da 'svaki dan bude Uskrs'.
|
|
|
|
|
 |
mvasilijevic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 20

|
|
Kao mali obozavao sam ih. Nadam se da ce i moja deca voleti te slatke male poslastice.
|
|
|
|
|
 |
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd

|
|
To je bila jedna od najlepsih stvari u mom detinjstvu
|
|
|
|
|
 |
zoricapn Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 9 Mesto: Paracin

|
|
Da li ima nesto sladje od kinder jajeta....Obozavam ih
|
_________________ Zoka |
|
|
|
 |
Mixipro Odomaćeni član

|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091

|
|
Kad se setim kolko sam bara bacio na to sr**je
1imam malo cokolade
2igracka je sr**je
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|