:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta mislite o folkloru i o onima koji igraju folklor?
|
|
|
|
|
|
polHartman_bb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 39 Mesto: Bgd
|
|
Auuuu.....ne mislim na njih,al opusteno.Ko se jos stidi sela i vunenih carapa...daj.Brate!!!Samo ne bih mogla da djuskam uz tu mjuzu.......KiSS
|
_________________ Inace Pol je veoma diskretno ali i veoma...nezahvalno space bice.Za to krivite moju babu!!! |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ja sam u osnojnoj skoli igrao folklor, ne znam tacno do kog razreda i imam lepa iskustva, jer je osnova toga u stvari druzenje i upoznavanje sa kulturnim obicajima jednog kraja Srbije, a ako se tu sretnu ljudi iz razlicitih krajeva zemlje ili cak i sveta (zasto da ne), to je zaista lepo gledati. Sama igra kao igra, je manje ili vise zanimljiva ali ono sto se sazna kroz ucenje koraka, ko je to osmislio, napisao muziku, gde je nastalo, to je po meni veoma zanimljivo.
Poz
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Sandy_BG Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2005 Poruke: 2
|
|
Mislim sve najbolje. Obozavam srpski folklor i cenjen je u celom svetu. Kad dodje Riverdance u Beograd, onda svi idu da gledaju irski folklor,ali jkada je srpski onda je...bljaaak, bezveze. Nasa umetnicka drustva su uvek medju prvima na takmicenjima. Uostalom, kao sto Nenad kaze, poenta je druziti se sa ljudima, zatim tu je i mogucnost da se proputuje. Stvar je ukusa uz koju mjuzu se djuska, neko ode da uci tango, nego sambu, a neko sprski folklor. Meni je licno, uvek drago kada vidim da se ljudi na nekoj zurci ili svadbi uhvate u kolo. To je nase
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pa irski folklor se bas i ne igra na svadbama... a mislim da to cak i ne spada u srpski folklor...
|
|
|
|
|
|
shalabajzer Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 731 Mesto: Bogu iza treger
|
|
krivo mi je mnogo shto nisam ishao na folklor....mislim, znam da igram....ali nije to to.....
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pa sto onda nisi isao da igras?
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Volim folklor krivo mi je sto nisam isla na folklor moja mama je igrala 15 godina obozavam da vidim kad neko dobro igra sva se najezim srpski folklor i cenjen je u celom svetu i moj decko isto igra super tako da me on malo uci da igram to je jako lepo druze se putuju upozna ju se i sa drugim ljudima i sa kulturom i obicajima
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
eto i ja igram folklor vec 11 godina..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | pa sto onda nisi isao da igras? |
Zato shto sam lenj....
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
e pa to je vec onda problem...
e da sam ja tamo ne da bi te povijala.... sve bi trcao da igras....
|
|
|
|
|
|
|
|
|