:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
E pa draga Sanjice, bilo ti je vreme da "doguras" do 10,000 poruke i nocas si konacno uspela u tome.... da bi sad nabrajao sta si sve za ovaj sajt radila bi trebao sigurno mnogo sata ako ne i dana, tako da cu da budem skroman (jao kakva dobra vrlina ) i recicu ono najvaznije...
Hvala ti za sve sto radis za ovaj sajt, sto nam omogucavas da dnevno skidamo nove pesmice sa servera, da je nas forum u samom vrhu u nasoj dijaspori i da nikad nisi skrenula sa svoga puta. Ko te duze i bolje zna, ce tek razumeti kakve zrtve si doprinula ovom sajtu i protiv cega si se borila i na kraju uvek (uz pomoc nekog tebi dragog od nas) pobedila. Ti furas svoj fazon, sto bi nemci rekli "ohne Rcksicht auf Verluste" (bez milosti ako treba i preko mrtve da ides), i ostaces sama sebi uvek verna... i to je vrlina!
Draga Sefice, samo tako nastavi, da se druzis sa nama, ljudi i ne znaju da je ova cifra zaista velika kad se ne zna sta sve u pozadini radis za ovaj sajt... svaka ti cast....
Nadam se da se ne ljutis ako ne kacim neke slikice... neka ostane dokaz tvojih 10,000 poruka ovde i skroman buket cvece za tebe ludaco!
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Sanjice ja cu biti kratka. Svaka cast i samo guraj dalje. Hvala na trudu i zalaganju i nadam se da cemo se jos duuuuuuugo druziti
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Ja sam uvek govorio "Tu me seci ako Sanjica ne sakupi 10000 poruka" i eto bio sam u pravu
Cestitamo
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
E pa kumo, cestitam ti od srca i samo tako nastavi
Kissss
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
*Hvala Jugo, lepo iznenadjenje si mi priredio (ulizice)! Hvala ti!
*Hvala nastasenjka, trudicu se i dalje da budem dobar i primeram djak (mozda se nekad smiluju Nesa i Dusko i daju mi platu! )
*Ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahhahahahhahahhahhah e jel smes da se kladis da cu pre ja doci do 100 000 nego ti do 1000??? Burek i jogurt i tako i tako placas!!!
*Hvalaaaaaa kume!!! Da nije tebe i Duska, nebi ni mene ovde bilo, zato HVALA ide vama!
|
Poslednja prepravka: sanjica_021 datum Uto Okt 04, 2005 3:19 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
Nemoj da se ja zainatim
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ajde molim te da i to dozivim pa da umrem odma! Kako god burek i jogurt placas, al bez drzaca ne dolazi!
|
|
|
|
|
|
A i drzac a i da platim, e pa ne moze oba ovaj put
|
|
|
|
|
|
Ma da, ne moze dok me ne vidis, kad me vidis shvatices kakvo maltletiranje smehom te ceka pa ces brzo popustiti!
|
|
|
|
|
|
Da, da... lazna obecanja i izmisljene osobe.... Nina... mislim stvarno... mogla si neko drugo ime da smislis
|
|
|
|
|
|
Nemo' ti posaljem Ninu sad tamo
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Sve cestitke i od cika Kureta
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|