:: |
Autor |
Poruka |
zh543bew2 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Sep 2005 Poruke: 205 Mesto: Sabac
|
|
Skoro sam raskinula sa deckom zbog svadje sa mojom drugaricom. On je, naime, bio tu dok smo se nas dve svadjale, i njegov komentar posle toga bio je :"Znas, je verujem njoj, ona mi deluje ozbiljnije" !?!? - iako sam ja bila u pravu, a i da nisam, trebao bi mene da brani jer sam mu ja devojka! A nju je upoznao dva dana pre toga, a mene je znao 6 meseci. Kad mu nisam glavu otkinula! Naravno, raskinula sam sa njim.
Da li mislite da sam dobro postupila?
Sta bi vi uradili na mom mestu?
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
A pa ti si jos i dobra...Ja sam imala slucaj da je posle svadje sa jednom poznanicom (nije mi bas dobra drugarica) kojoj je prisustvovao decko raskinuo samnom!!! Zato sto je video 'kakva sam ja osoba' .... ti muskarci....ccccc....
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
zavisi oko cega ste se svadjale......ali bilo kako bilo, trebao je definitivno da u tom trenutku stane na tvoju stranu.....ali bas raskidati oko toga, mislim da je to bilo malo prenagljeno.....ali opet kazem, sve zavisi od situacije do situacije.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
dnumka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jun 2004 Poruke: 138
|
|
pa mozda si upravu amozda je bio samo realan
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Decko koji bi me ostavio zbog tako necega mi ni ne treba. Drugarica koja bi se samnom svadjala pred mojim deckom mi takodje nije neophodna.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Pa ako bi prisustvovao svadji izmedju mene i bilo koga...i ako bi stao na protivnicku stranu uz RAZUMLJIVE razloge-ok.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Možda bih bila razočarana, ali to ne bi bio razlog razlaza...
Verovatno bih tražila objašnjenje... svako ima pravo na soj stav (a njegov bi u tom trenutku bio takav)... uostalom, nisam ja baš uvek u pravu, i ne slažu se uvek svi sa mnom...
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Kad god ispricam momku ok cega sam se svadjala sa drugaricama ili ako je tu prisutan uvek je na mojoj strani mozda zato sto bas i nema neki kontakt sa njima
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Kad bi zbog takve gluposti raskinula sa mnom ja bih ti startovao tu drugaicu sutra dan,a ti razmišljaj da li ti je stalo do mene ili do svoje sujete.
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Samo zbog toga si raskinula sa njim?????????
Mozda je bio samo iskren, i to je pozitivno po meni. Trebala si porazgovarati s njim i pitati ga sta je to sto si pogresila...i raspraviti citavu stvar bez raskida.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
palija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 25 Mesto: Sremska Mitrovica
|
|
nikad ne treba mesati prijatelje i voljenu osobu.obicno jedno od njih izvisi zbog onog drugog.
|
_________________ bolje cutati i smatrati se glupim nego progovoriti i svaku sumnju otkloniti... |
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Moj se dragi boji moje drugarice. Naime u pitanju je jedna poprlicno samouvjerena crnkinja. 8) Prvi put kad ga je upoznala rekla mu je da ce mu polomiti vrat ako me ikad povrijedi. Uskoro nakon toga me je i povrijedio. Ja sam mu oprostila, ali ona izgleda nije. Pred par vikenda naletimo na njega u gradu, pola sata nakon toga zvoni mob. Doticni se buni da kako ga je pogledala i da nije to u redu...on se nje naime boji.
Nazad na tvoju temu. Kao prvo, ja se sa svojim drugaricama ne svadjam dok je decko sa mnom. One spadaju u posebnu skupinu, totalno odvojenu od njega. Isto tako se ni s njim nikad necu prepirati u drustvu mojih drugarica. Za mene su to neki posebni privatni odnosi koji se ne ispreplicu.
Razlog sto si raskinula s njim je sto je povrijedio tvoj ego. Nista drugo. O takvim stvarima se prica, trazi se objasnjenje, ne prekida se tek tako. Pogotovo ne nakon 6 mjeseci veze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|