:: |
Autor |
Poruka |
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Imam manji problem! sledece nedelje mi je istoimena lektira, i tu se srecemo sa mojim problemcicem, saznajem da ta knjigica ima 1200 strana!!! Dali neko moze malo da mi pomogne bar da mi kaze o cemu se tu radi?
|
|
|
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
Brale...knjiga je dobra....a ti mnogo trazis...
Komplikovana je dosta za ukratko objasnjenje...Eto Ana se na kraju baca pod voz....to je vrlo bitan momenat...
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
E sad si mu otkrila poentu.
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Ne moze se 1200 strana opisati u nekoliko rijeci. Knjiga je dobra za procitati, ja sam je citao prije vise od 10 godina i dobro se sjecam nekih stvari.
Ali u principu su tu uvezane dvije fabule, jedna je vezana za Anu i njen ljubavni, avanturisticki zivot koji tragicno zavrsava kad se ona zbog nesretne ljubavi baca pod vlak, a druga je vezana za Leva i njegov mirni, stalozeni i pomalo filozofski pristup.
Sad kad se to razmota u 1200 stranica...
Postoji i film, ali film obuhvaca samo prvu fabulu.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
mislim da ce ti ovo biti od velike pomoci
al ti ipak preporucujem da kad budes imao "visak" vremena da procitas i knjigu...vredi da se procita.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
|
|
|
joj hvala ti ovo ce mi biti od velike pomoci! Hvala ti puno!!!
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
tayra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 166
|
|
knjiga je super, ima nekih dosadnih etalja i opisivanja i mnogo likova al super je,svidja mi se tema knjige..
|
|
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
e ukucaj na googlu ana karenjina sadrzaj i naci ces sve ili otdiji na www.lektirice.net tu sam ja nekada kao mladi skolarac ''citao'' lektire
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stvarno koga god pitam kaze da je knjiga strava samo sto mozda ima malo previse detalja
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
jura4 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 61
|
|
najvaznije
svaka sretna obitelj nalik je jedna drugoj, svaka nesretna nesretna je na svoj nacin
|
|
|
|
|
|
Sandman82 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2005 Poruke: 23
|
|
Steta je ne procitati ovakvu knjigu. Ja sam je procitao na letnjem raspustu. Jeste obimna, ali je nisam ispustao iz ruku. Takodje sam imao problema sa lektirom - nisam mogao da citam Crnjanskog, Dervis i smrt i sl. ali Zlocin i kazna, Cica Gorio i Ana Karenjina su me odusevili. Zato kad budes imala vremena obavezno procitaj!
(edit by CharmedS
ode se na Edit i ispravi se greska)
|
|
|
|
|
|
vebija Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 519 Mesto: zagreb
|
|
Upravo to.
Steta je neprocitati takvu dobru knjigu.
|
_________________ postoje 3 vrste ljudi: oni koji znaju brojati i oni koji neznaju
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|