www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Oral, ali bez zavrsnice
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Okt 2004
Mesto: negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 1:57 am    Naslov poruke: Oral, ali bez zavrsnice Na vrh strane Na dno strane

Momci i devojke, evo ovako...
Momci, kad dajete oral, koliko vremena to u proseku traje, kad znate da je ona svrsila, i koliko ste u stanju dugo da je lizete ako ona nikako da svrsi...i jedno malo cudno - sta vam se najvise svidja kod toga ??

Devojke ne mogu bas da pitam ovakva pitanja, ali neka bude poslednje, sta vam se najvise svidja kod davanja orala svom partneru?

A evo sta mene zanima, sta ako on/ona nikako ne moze da svrsi?

Poslednja prepravka: Dafna datum Pon Jan 30, 2006 1:09 pm; ukupno izmenjena 1 put

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nakon koliko vremena si se uverila da nema sanse...mozda je bas zbog toga sto je on sebe uverio da ne moze, stvarno ne znam... za sad hvala bogu nemam tih problema, ali verujem da to nije do tebe, nego zbog toga sto je sebi to utuvio u glavu...

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 9:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha, ajme xaracrazy ovo ti je veoma "licno" pitanje (o tome bas i nepricam puno), al posto imas problem pokusacu da ti pomognem... postoji tehnika sporo - brze.... pocinjes laganim tempom i onda polako ubrzavas. e kad ubrzas nemoj da ides tempom prema dole vec trudi se da sto vise ubrzas...jednom rukom napravis prsten oko njegovog p... a drugom masiras nezno dole kod j.... nije pozeljno da muskarac lezi dok to radis. jer u lezecem stanju im je teze da svrse (nek sedne il nek zastane pred tobom)...nadam se da sam ti pomogla Wink

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je kasantipa sve rekla....a ako i tad ne mogne...onda se okani tog cilja i uzivaj Very Happy

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eli !!!! Shocked ..woooooow !

ma zato smo mi slabiji pol. sve bre znate !!

ps: pun pogodak.moj respekt. mada vidim i ova mladja generacija ispod tebe vlada situacijom Wink

e sada neshto bez zeza..

izuzetno puno zena , koliko god da misle da znaju. ne da ne vladaju tehnikom..nego zalosti moja pojma nemaju.imam iskustva, znam i govorim iz tog razloga. znachi bilo je izuzetno retko zena koje su to uspele da urade do kraja. najcheshce je ostajalo negde na pola.pa.. ma uostalom i nije moranje znati . nije frka, ali je uvk lepshe kada osetish pun dogadjaj. Wink

(edit by CharmedS
spojila sam ti poruke)

Wink

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 1:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam mislila da znam znanje...
ocigledno sam pogresila...

Poslednja prepravka: Dafna datum Pon Feb 13, 2006 10:17 am; ukupno izmenjena 1 put

pelebgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vama ne treba nikakva pomoc vidi se da ste dovoljno iskusne

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 8:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

epa sada xaracrazy, jedna lasta nije prolece. kad je prvi onda nemas frke, mozda je bio pripit mozda si ga pre toga "iscedila". mozda je imao tezak dan... ma nisu oni masine...

P.S @budidobar mojne me bwe stid mi je Embarassed

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

xaracrazy, nemoj to sebi da radis! Ako je prvi put, tj ako se to ne desava cesce, onda ne vidim razloga da se uzbudjujes oko toga i da sebi postavljas pitanja "sta sam ja uradila, ili sta nisam uradila"! Nekada su i previse uzbudjeni, da jednostavno se blokiraju. Nekad su pod stresom-pa nece. Nekada su preiscrpljeni, pa ne mogu.........nemoj da te to brine! E, ako se ponovi (ne daj Boze)onda dodji da se pisemo! Laughing Wink

jeka2206
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Feb 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imala sam i ja slucaj slican...decko nije mogao da svrsi uz oral..tvrdio je da mu je osecaj suvise jak...sto se ostalog tice sve je bilo u najboljem redu tako da se nisam opterecivala time jako puno...nemoj se nervirati,nije problem u tebi...a mislim da ti je to najvaznije...

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako se ponovi, ima da mu ga odgrizem Smile Smile
i oni vole kad nas lizu da mi svrsimo... pa volimo i mi Smile

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

xaracrazy, ne bih ti bas preporucila da TO uradis!!!
Bice ti posle zao! Wink
Laughing Laughing Laughing 8)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Oral, ali bez zavrsnice Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon