:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Puskice da ili ne? Koristiti ili ne?
ja npr neznam da ih koristim,ili ne napisem dobru lekciju na puskici,ili ne mogu da je koristim ili mozda je jednostavno ne znam koristiti... ko zna?
vec dva puta sam prosla da mi drugarice izlaze na ispit sa puskicama tako da nisu nista ucile i poloze ispit a ja koja sam dan i noc strebala ne polozim ispit... dali je to pravedno?
vi,koristite puskice ili ste pravedni?
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
koristio sam u srednjoj i osnovnoj ali sada na faksu mi ne trebaju, mada je uvek dobro napraviti koju za svaki slučaj, možda ti potreba.
A o tome šta je pravedno a šta nije nebih mnogo raspravljao. Svi smo navikli da idemo linijom manjeg otpora pa se skoro sve uvek završava na prevaru
|
|
|
matkebg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Dec 2004 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
puskice su vrlo dobra stvar ako ih sam pravis...ja nemam pojma da baratam sa njima, ali svaki put kad sam ih pravio (bez obzira sto ih nisam koristio) polozio sam ispit zato sto dok ispisujem i crtam puskice naucim vise nego kada strebam, tako da glasam za puskice pa makar bile i u dzepu
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
E, to je cudo jedno nevidjeno samnom
U srednjoj skoli, pravila sam puskice za one predmete koje sam m r z e l a!!! I uvek bih prepisala, pa taman mi profesor sedeo u krilu ! A na faksu.......ma Boga nije bilo, cak ni da pomislim da to uradim! Noge bi mi se odsekle, pri samoj pomisli!!! Uopste mi nije jasno, ni dan danas, sta se to desilo samnom!
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
ja ne volim puskice, ne znam zasto, vise volim da dobijem makar i 6icu, ali da znam da je to bilo za to sto sam naucila... a ne recimo 10ku, i posle kao wow dobila sam 10 a sve sam prepisala.... puskice nikako!
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Naravno da koristim ... kad god je to moguce .. pa cak i onda kada nije.
Nazlost postoje neki profesori kod kojih kada kazes od reci do reci isto kao u knjizi dobijes 10, a isto to, samo interpretirano na svoj nacin, bude 6... Pa kod takvih 'slucajeva' zasto se muciti i uciti nesto, kad ako se prepise moze mnogo bolje da se prodje...
Ovo su rekviziti sa mog poslednjeg ispita
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
mene samo zanima kako mozete da koristite te male knjige???
sta ako vas se pitanje nalazi npr. na 120 str. uzmete puskicu tj malu knjizicu i pocnete je listati... i kako da je zadrzis i na toj strani??? nije to malo upadljivo sve izvesti????
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | mene samo zanima kako mozete da koristite te male knjige??? |
Mozes da je stavis ispod dlana na stolu. Meni je bar najlakse da prepisujem sa samog stola. Asistenti obracaju paznju na one koji se vrpolje, muvaju nesto ispod stola, okrecu se, suskaju...A ja to pod dlan, kao pridrzavam papir na kom pisem i profa ce proci pored mene i misliti da sam dobro dete jer se nisam pomerila vec 3 sata
naravno mozes i ispod stola da je drzis, ali to je mnogo zez..Kad god neko naidje moras da sklanjas, pogled ti seta, svaki put kad sklonis pogled sa puskice izgubis red gde si stao...bezveze
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
a kako ces da listas? i dali ti uopste vidis sta tamo pise? mislim to ako je formata 3x3 znaci da je jako malo i da sadrzi jako mala slova....
mislim svaka cast za to... ali ja stvarno neznam kako bi mogla to da koristim.. pogotovo ako ima oko 100-200 strane...
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
e pa ja si sve istipkam na komp sta mi treba...odem da umanjim....pa odem da to prekopiram na prozirnu foliju...onda prozirnu foliju stavim na stol i nikad ne skuze
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
e... vidis.. ta prozirna folija je nesto jako pametno... sada si mi dala dobru ideju...
a onda cak nemoras ni da je pokrivas rukom.. naravno pod uslovom da je klupa izsvrljana zar ne?
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
da....isvrljana klupa....izvuces je kad je asistent vec pregledao indekse i uzeo potpis..il sta vec kod vas rade . i u pol frke nitko nece tvoju klupu pomno promatrati
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|