:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Prochitah malopre vrlo interesantan tekst u jednom chasopisu koji glasi:
'Verovali ili ne, intimni odnosi ubrzavaju proces starenja kod pripadnika muskog pola, ustanovili su americki lekari. Ma koliko pripadnici jaceg pola zudeli za seksom, on im moze doci glave, jer semena tecnost kod muskaraca ima toliko bioenergetskog naboja da njeno ponovno stvaranje predstavlja ogromno opterecenje za njihov organizam.
Kako dalje objasnjavaju lekari, dok seks ostavlja bore na muskom licu, zenama ne preti nikakva opasnost, jer su one genetski stvorene za reprodukciju.'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ma neka pricaju oni sta hoce, ne verujem ja njima pa makar skakli na ....
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Vala, ni nama (zenskom rodu) ne bi valjalo da se vi zabrinete, mislim kako onda da uzivamo, mislim i vi i mi , kako bi onda ostvarile tu nashu ulogu za koju smo predodredjene za reprodukciju...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
hahahaha....ma najbolje u stakleno zvono pa da zivimo 1000 godina i uvek budemo na pochetku
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Good_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127
|
|
bolje jedan dan zivit ko lav nego 100 godina ko magarac. zar ne momci?
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
|
colosos Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac
|
|
Ma samo naklapaju pompezno i prodaju novine Koliko znam do sad se pricalo da je ejakulacija zdrava shto ceshca, prema tome...
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ma naborali se svi dabogda
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
vladabgd Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
e pa hvala veco na lepim zeljama
|
_________________ El Niño |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
hehehe nema na cemu, idi asd nadji zenu pa se borajte
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
bitan je užitak jer kao što kaže Good_Girl
Citat: | bolje jedan dan zivit ko lav nego 100 godina ko magarac. |
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Pa, hoce li se ti "americki mozgovi" sloziti vise sami sa sobom?!?!? Skoro su "ustanovili" skroz suprotno tome, sad ovo.........Boze, oni su stvarno degenerici sta pricaju i rade! Momci, necete valjda da ih slusate?!? Ma, budalama dosadno, pa izmisljaju!
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
nemoj bwe Annabel_Lee da na ovo radis...zamisli da te neko poslusa ? sta cemo tad mi zene ?? (jednom kod dermatologa mi je preporucio vise toga da bi imala lepsu i nezniju kozu) jer ti hoces bwe da svi mi zene idemo bubuljicavi ?
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|