www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Momci, vishe sexa-vishe bora!!!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 6:43 pm    Naslov poruke: Momci, vishe sexa-vishe bora!!! Na vrh strane Na dno strane

Prochitah malopre vrlo interesantan tekst u jednom chasopisu koji glasi:

'Verovali ili ne, intimni odnosi ubrzavaju proces starenja kod pripadnika muskog pola, ustanovili su americki lekari. Ma koliko pripadnici jaceg pola zudeli za seksom, on im moze doci glave, jer semena tecnost kod muskaraca ima toliko bioenergetskog naboja da njeno ponovno stvaranje predstavlja ogromno opterecenje za njihov organizam.
Kako dalje objasnjavaju lekari, dok seks ostavlja bore na muskom licu, zenama ne preti nikakva opasnost, jer su one genetski stvorene za reprodukciju.'

Laughing Twisted Evil Laughing Twisted Evil

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 4:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma neka pricaju oni sta hoce, ne verujem ja njima pa makar skakli na .... Mr. Green

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vala, ni nama (zenskom rodu) ne bi valjalo da se vi zabrinete, mislim kako onda da uzivamo, mislim i vi i mi Laughing , kako bi onda ostvarile tu nashu ulogu za koju smo predodredjene za reprodukciju...

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 3:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahaha....ma najbolje u stakleno zvono pa da zivimo 1000 godina i uvek budemo na pochetku

Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 5:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bolje jedan dan zivit ko lav nego 100 godina ko magarac. zar ne momci?

Veni Vidi Vici !!

colosos
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Pozarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 6:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma samo naklapaju pompezno i prodaju novine Mr. Green Koliko znam do sad se pricalo da je ejakulacija zdrava shto ceshca, prema tome... Mr. Green

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma naborali se svi dabogda Razz

vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 06 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa hvala veco na lepim zeljama Mr. Green Mr. Green

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehehe nema na cemu, idi asd nadji zenu pa se borajte Very Happy

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 2:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bitan je užitak jer kao što kaže Good_Girl
Citat:
bolje jedan dan zivit ko lav nego 100 godina ko magarac.

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 9:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa, hoce li se ti "americki mozgovi" sloziti vise sami sa sobom?!?!? Skoro su "ustanovili" skroz suprotno tome, sad ovo.........Boze, oni su stvarno degenerici sta pricaju i rade! Momci, necete valjda da ih slusate?!? New Evil Ma, budalama dosadno, pa izmisljaju! Wink

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 10:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nemoj bwe Annabel_Lee da na ovo radis...zamisli da te neko poslusa ? sta cemo tad mi zene ?? (jednom kod dermatologa mi je preporucio vise toga da bi imala lepsu i nezniju kozu) jer ti hoces bwe da svi mi zene idemo bubuljicavi ?Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Momci, vishe sexa-vishe bora!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon