www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex za vreme menstruacije...
Strana 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 07, 2004 6:35 pm    Naslov poruke: Sex za vreme menstruacije... Na vrh strane Na dno strane

Nekim ženama jako raste libido u vreme menstruacije i snažno žude za seksom....
Neke muškarce i žene privlači menstrualna krv i partnerka je najprivlačnija u vreme menstruacije; ovo je mali vampirski fetiš...
Seks s partnerom/partnerkom za vreme menstruacije može biti značajan izazov. .. Very Happy
Jedino sto tokom menstruacije prema kojem partneri/ke mogu osećati najveću odbojnost jeste oralni seks...
Sta mislite o tome?
Dali ste za takav sex?
Pitanje je i za zene i za muskarce....? Rolling Eyes

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 07, 2004 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SEX uredu al Oralni Sex ne bi hteo *bljak*
Posle Sexa idemo lepo ispod tusa i sve je OK Wink

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 07, 2004 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bas imam volju i jaku zelju za sexom kad sam pod menstruacijom...
Neznam zasto ali tako je... :-k
Nepredtavlja mi problem da se gOOzim u toku menstruacije...naprotiv bas tada sam napaljena do bola...krv mi udari u mozak :changes: :splat:

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 07, 2004 8:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neeeeeeee...meni je bljaki...

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 07, 2004 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada kada ima menstruaciju.Odvratno mi je onda i sama pomisao.
A nisam toliki pacenik da ne bih mogao izdrzati dok ne prodje.

esc
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 22 Sep 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 07, 2004 11:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nikada. ja se slazem sa fanatic. Nema mesta da udje.

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 07, 2004 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne, bljak, nema nista gore!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 08, 2004 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ja sam vise puta spavao sa devojkom dok je imala jer jednostvano smo se tolko nalozili u tom trenutku da odlaganje nije spadalo u opcije!
Samo smo to uradili na malo drugaciji nacin i pazili smo da ne umazemo sve oko sebe. Ionako je bio mrak...i sex je bio kratak i divalj Smile a mi smo bili sami . Posle toga smo se lepo okupali a osmeh od uveta do uveta!
Samo mi nije padalo na pamet oralni sex tada jer je to ipak za mene previse

Zvezdice...ima i mnooogo gorih stvari od toga veruj mi....a ti izgleda nikada nisi dosla u tu situaciju da te neko toliko nalozi da ti sve postane nevazno a pogotovo menstruacija.

Esc...kako ne moze da udje...sta pricas ti???

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 08, 2004 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj roberto roberto
sve sam ja to prosla, da nisam imala taj problerm nebi tako rekla!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 08, 2004 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa onda ocigledno nisi bila tolko nalozena heheh! Cak bi trebala da budes tada i opustenija jer decko cim je pristao da to uradi sa tobom u tom trenutku...znaj da mu to ne smeta ni malo a za trudnocu tek sto ne moras da brines iako neki kazu da treba. Mnogo puta sam svrsio u nju tada i bolji osecaj od toga mi nije mogla priustiti....

E da zaboravio sam da napomenem da ako je stvarno bas jaaaaka menstruacija....onda izbegavam da je diram uopste. Ako je negde pri kraju...e onda mi je tesko da se suzdrzim hehe

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 10, 2004 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma bljak!ja sam sama sebi odvratna tih nekoliko dana!!mogu da se mazim,ali sex...ne...ne dozvolim ni da dodje do toga da se napalim,a kamo li toliko da ne mogu da izdrzim(o)...radije bih izbegla bliske susrete tog tipa tad...

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 10, 2004 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma malo mi je gadno,iskreno receno,ali boze moj...ako je situacija `vruca` why not?!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Sex za vreme menstruacije... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  sledeća
Strana 1 od 23

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon