:: |
Autor |
Poruka |
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Da li mi moze neko pomoci pri odabiru TV Kartice. Naime zeleo bih da kupim TV Karticu cija je cena do 30 - 40 evra, e sad koja marka kartice kakva i gde, Please napisite mi
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Zavisi sta tebi treba ... da li treba da ima i radio i teletext i daljinski, itd... to sve menja cenu. Isto i u kojoj rezoluciji moze da snima... a sto se samih tv kartica tice, manje-vise su sve iste... mislim da ne mozes pogresiti koju god da uzmes...
|
|
|
vladabgd Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
pa ne moze bash da uzme shta oce za 30ak eura. mozda recimo kworld(ima teletext, radio), koju sam imao i nisam neshto preterano odushevljen bio(sada imam ati aiw i slika preko rage theatere chipa je neuporedivo bolja )
|
_________________ El Niño |
|
|
|
|
-mrki- Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 2
|
|
Najbolje uzmi nešto od Pinnacle, do 400kn
|
|
|
|
|
|
MilosJS Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid
|
|
Ja imam "Asus Tv Fm Card"... I super je... Dobijes uz karticu i legalan softver... A ja sam je platio 4000 dinara.
Pozdrav,
|
|
|
|
|
|
vladabgd Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
a nego kakav cesh softver da dobijesh uz kartu?? mislish da bi firma koja bi delila ilegalan softver dugo opstala???
|
_________________ El Niño |
|
|
|
|
Lonely Wolf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 27
|
|
Uzmi Pinnacle sigurno ces biti zadovoljan a cena joj je u Srbiji negde oko 45 do 50 evra.
|
|
|
|
|
|
@Vampir Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 94 Mesto: Beograd/Uzice/IN THE MIDDLE OF NOWHERE
|
|
VODI RACUNA !!! ja sam imao problem kod ortaka koji je uzeo katricu sa NTSC sistemom koja kod nas nikako ne radi,.Kod nas ti je srandard pal B/G.
Sto se tice izbora uzmi Asus ili Pinacle (ako vec nisi kupio )imaju odlican soft. a sto se tice cipova mislim da svaka sa philips cipom kod nas radi veoma dobro.
|
_________________ Bog Moze Da Ukine Djavola Samo Jednim Dekretom,
Ali Nece. Drzi Ga Iz Cisto Politickih Razloga!!! |
|
|
|
|
bobanlepi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 60 Mesto: Ljubljana
|
|
ako oces da gledas filmove sa kompjutora na TV-ju, onda ti je dovoljna graficna kartica koja ima TV-out izlaz...
|
_________________ uzivaj zivot dok mozes (posle kad se ozenis, sve je gotovo...sala ) |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 94 Mesto: Beograd/Uzice/IN THE MIDDLE OF NOWHERE
|
|
Slazem se s tvojom izjavom za gledanje na TV mada je malo losiji kvalitet ali ima dosta problema oko podesavanja tipa "extend mu desktop onto this monitor..." i ostalog ako neko bude imao nekih problema nek mi se javi ili postavicu ja par linkova sa mogucim problemima i resenjima istih.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada covek je trazio da gleda tv na kompu a ne obrnuto
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Ja bih preporucio MSI TV@nywhere master. Malo je bilo muke sa drajverima u pocetku, ali kad sam to savladao bila je najbolja stvar koju sam kupio. Savrseno snimanje u MPEG, radio, daljinski i sve ostale stvari sto dolaze uz nju.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
|