:: |
Autor |
Poruka |
kokanyu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Sep 2005 Poruke: 2
|
|
Treba mi pomoc da nabavim besplatni program za pravljenje precica na tastaturi. Treba mi za tekstualne precice a ne za programske. Na primer da ne koristim stalno dugmad copy i paste vec da mogu napisati rec (npr. BEOGRAD) i dodeliti ga dugmetu 1. Svaki naredni put kad pritisnem tipku 1 da mi umesto oznake 1 napise BEOGRAD.
Koristio sam vec programe key transformation i Hot Keyboard i to je to sto bi mi trebalo ali su to sve probne verzije i traze registraciju tj. kupuju se. Unapred se zahvaljujem na pomoci ako postoji. Kokan. kokanyu@eunet.yu
|
_________________ kokan |
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Pazi, ne mogu ti pomoci mnogo oko ovoga ali mozes pogledati da li ima Key Transformation i Hot Keyboard na ovoj stranici www.phazeddl.com, CENSURED. Pa sretno!
|
|
|
|
|
|
kvecenaj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 34
|
|
imaš već neke gotove shortucte: npr. ALT F4 gasi svaki program, CTRL C kopira u clipboard i sl.
|
|
|
|
|
|
KZS Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 395 Mesto: Apatin
|
|
Evo jos neke korisne precice: ALT+TAB spusta ti prozor , CTRL+Esc otvara start meni...
|
_________________ JeLeN PiVo - StVaRnO NaJbOljE
:occasion5: |
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Dobro pitanje. Zna li neko kako se prave precice? Ovih windowsovih ima mali milion ali kako mi da napravimo svoju?
|
|
|
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
idi na www.cet.co.yu pa produzi na citaliste tamo ces naci dokument koji govori o precicama na tastaturi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|