www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubav ili samo sex???
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
ginaluscious
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 23 Okt 2004
Mesto: Toronto

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 2:25 am    Naslov poruke: Ljubav ili samo sex??? Na vrh strane Na dno strane

Da li se ikad pitate koja li je razlika???
Neko bi ljubav a neko bih sex bez obaveza...??
Sta vi mislite?

Da li bi ste radije bili u dugoj vezi ili ono bang, bang i gotovo.. Laughing

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 5:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam uvek za duzu vezu, i ne bi mogla da spavam sa nekim koga ne volim... to nema sanse...

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 7:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posle osecaja koji nastaje tokom vodjenja ljubavi, tesko da cu se zadovoljiti cistim sexom....
Glasam za vezu i sex sa osobom koju volim!

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

kid_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Sep 2005
Mesto: Futog

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 8:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da to sve ide sa godinama! Mada manje sa godinama a vise sa sazrevanjem. Meni sada licno ne odgovara ni jedno ni drugo. Pravu ljubav sam pronasao i sta te se tice dalje o tome a sex bez obaveza je perfektan kad si mlad. Samo mislim da smo mi suvise tradicionalan narod da bismo shvatili pojam sexa bez obaveza kao na trulom i degutantnom zapadu!!!

becky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 3:40 pm    Naslov poruke: obadvoje Na vrh strane Na dno strane

obadvoje

indijanka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 24, 2005 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sex bez ljubavi mu dodje kao jesti supu bez kasike Mr. Green Moze se ali to nije to Confused

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 24, 2005 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bre sto smo mi zene pricalice, tema je bila namenjena muskarcima a mi zapeli kao ludi Smile vestica, kapljica..etc... mars u zensko odelenje Wink....pa i ja sa vama Mr. Green

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 24, 2005 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Bre sto smo mi zene pricalice, tema je bila namenjena muskarcima a mi zapeli kao ludi Smile vestica, kapljica..etc... mars u zensko odelenje Wink....pa i ja sa vama Mr. Green

Muskarcima??? Ma jok... Mr. Green nije u "njegovoj sobi" ... a i kao sto Vestica jednom rece...kao da se oni pitaju ovde nesto Mr. Green

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Datum registracije: 22 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 25, 2005 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Više sam za dužu vezu ali ne bih obdbio ni sex bez obaveza sigurno Very Happy

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 2:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne verujem da bih mogla na jedno vece, mada nikada nisam probala, volim duge veze

Belphegor
Cute Blondie's devil
Cute Blondie's devil

Datum registracije: 22 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 3:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada nećeš znati dok ne probaš ali veruj mi, nije baš neki poseban osećaj, bar nije za mene.

nofrks
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jun 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 12:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da jesam....ima li razlike....u tvojoj glavi :IMA

I koliko dajesh sebe.....i kome dajesh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Ljubav ili samo sex??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon