:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Hajde andjeli skinite svoja krila i priznajte koga biste od poznatih osoba pozeleli u svom krevetu.
|
|
|
|
|
|
mortadela Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 3 Mesto: izmedju planina i mora
|
|
Ako mi dozvoljavate ja bih napravio jednu podjelu tj imam vise kandidatkinja za vise vrsta sexa.Pa da pocnem hehe
Za oralni sex ili sto bi narod rekao pushenje odabrao bih Cecu i Jelenu Karleusu stim sto bih se malo pozabavio i njihovim grudima hehe
Za kompletan sex bi mi vjerovatno odgovarala Angelina Joly eventualno Jelena Rozga iz Magazina.Rame uz rame sa njima je i Emina Jahovic
Za analni sex ne bih bas nabrajao jer ima vise kandidatkonja pa ne bih da se koja naljuti
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Ne smem..... postoji velika mogucnoS da mi zena ovo procita pa onda umesto svih tih koje bi nabrojao, JA nasexah iliti naj***h sto bi nas narod reko
Cindy Crowfoard, Cameron Di...... uh, ma nesmem, nesmem nsmem nesmem...............
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: | Ne smem..... postoji velika mogucnoS da mi zena ovo procita pa onda umesto svih tih koje bi nabrojao, JA nasexah iliti naj***h sto bi nas narod reko
Cindy Crowfoard, Cameron Di...... uh, ma nesmem, nesmem nsmem nesmem............... | Posto ovo sigurno nece procitati onaj ko ne treba ja cu reci da bi prvo sacekala Mel Gipsona, a onda bi presla na Kevin Kostnera, dalje necu da nabrajam, prvo da zavrsim sa njima
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Meni dosta jedan Vin Diesel
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Ma ima ih vise...
Recimo Pamelu...ona mi je jako stvorena samo za one radnje
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
uh...ima ih toooliiiikooooooooooooo !!!!!!!!!!!!
ajd na primer hmmmm Jennifer Lopez
|
|
|
|
|
|
srki Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Nov 2002 Poruke: 5
|
|
Da sam zensko onda bih Cara Dusana Silnog.
A posto nisam voleo bih da nategnem Natasu Beklavac (cisto iz znatizelje)
|
|
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
Hmm...moze recimo Tayson Beckford
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
E i ja bih voleo da umocim u cokoladu....ali ako vec ne mogu u cokoladu,moze i kakao hehe! Prema tome ajd nek bude Beyonce!!
|
|
|
|
|
|
D-S-L Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Sep 2003 Poruke: 595 Mesto: Mnchen
|
|
Heidi Klum
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|