www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nervoza ; slabi zivci;..........
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Gabrijela
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 04, 2005 5:04 pm    Naslov poruke: Nervoza i anksioznost Na vrh strane Na dno strane

Vec dva meseca, cesto osecam nervozu, strepnju, zebnju, i anksioznost bez razloga.
Kao da ce se nesto lose dogoditi... i pocela sam da se brinem zbog toga.
Otisla sam kod psihologa, pre dva meseca, i pomaze mo da razumem uzrok tih osecanja. Ali osecanja nikako da prodju. psiholog kaze da nekad treba vremena da se osecanja prevazidju. da li je neko od vas imao iskustva s takvim osecanjima, mislim da li su vas dugo drzala. bojim se da ne upadnem u depresiju zbog toga.
ako je neko imao slicna iskustva i izvukao se, neka mi pise o tome. Lakse mi je da podnesem osecaj tuge, nego zebnju, i osecaj neizvesnosti, strepnju.

SuperMike
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Avg 2003

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 04, 2005 5:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gabrijela razmisli dobro dali se nesto desilo nekome sto si ti naprimer sa tvojom familijom poredila,lako je moguce da se nesto desilo sto te je potreslo u krugu prijatelja na primer pa da sada ocekujes da ce se i nekom tvom desiti zato sto je ili slican po ponasanju ili po necemu drugom.
Govorim iz iskustva zato sto sam i sam slicnu stvar doziveo i sve dok nisam shvatio da ja tu osobu stalno poredim sa osobom iz moje okoline i da stalno ocekujem da ce se njoj isto desiti nisam prestao biti nervozan i kao sto ti kazes strpnju i iscekivanje da ce se nesto desiti

Gabrijela
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 04, 2005 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Razmisljam, nije se desilo nista slicno. Mislim da sam nezadovoljna svojim zivotom, ili mnogo ocekujem od zivota, cak i nerealno, pa sam sva u grcu. to shvatam, problem je jer ne znam kako da se oslobodim toga

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 06, 2005 10:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nemam nekih ozbiljnih problema sa nervima ali se jako brzo iznerviram i to na neke gluposti kojima ne treba pridavati veliki znacaj.U mom okruzenju znaju da sam "zivac" i trude se da me ne iznerviraju, ne zbog njih nego zbog mene.

@Gabrijela

Ne treba ocekivati nesto od zivota nerealno! Wink

Poslednja prepravka: Rile_Master datum Pet Dec 15, 2006 4:20 pm; ukupno izmenjena 1 put

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 06, 2005 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gabrijela, ako je to zaista uzrok tvoje nervoze onda to prolazi brzo. To govorim iz iskustva. Cesto mi se dogadja da prodje po nekoliko dana da sam sav nadrkan, nervozan, lako eksplodiram, ali sve to jako brzo prodje. Prevazilazim tako sto gledam da mi se nesto lepo dogodi i to je moj nacin da se izborim sa ovim.

Pokusaj i ti. Nadji nesto sto ti daje nadu, ne znam sta tebe moze da obraduje ali ti to znas najbolje.

Gabrijela
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 06, 2005 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala vam na savetima;)

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 06, 2005 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tome sluze forumi - da pomognemo jedni drugima Very Happy

danilorr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Mesto: Bijelo Polje

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 16, 2005 5:31 pm    Naslov poruke: Re: Nervoza i anksioznost Na vrh strane Na dno strane

Citao sam ponesto o tome, mislim da je anksioznost nacin zivota. Danas skoro da nema ljudi da ne pate od nervoze!

Gabrijela
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 17, 2005 8:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izgleda da je tako.

morrison_girl
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Sep 2005
Mesto: Tuzla

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 18, 2005 7:08 pm    Naslov poruke: Nervoza ; slabi zivci;.......... Na vrh strane Na dno strane

Ej ljudi sta da radim kada me starci, frendovi, djeca, i uopsteno okolina iznervira, pa planem kao da sam pod gasom i ne znam gdje cu sa sobom??????????? Ima li mi pomoci????

GoX[SM]
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 18 Nov 2004
Mesto: Sirmium

greece.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 18, 2005 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Psiholog... Mislim da bih ti pomogao... Moram i ja svog caleta da vodim, samo se svadjamo, bez ijednog razloga Smile

maki1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 7:52 pm    Naslov poruke: Maki Na vrh strane Na dno strane

Ma jednostavno, Ako volis muziku, onda sedni i opusti se uz svoje omiljene pesmice. I nemoj da razmisljas o tome... A kada se smiris bice lakse Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Nervoza ; slabi zivci;.......... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon