www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dok vodite ljubav sa partnerom da li zamisljate....
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 8:18 pm    Naslov poruke: Dok vodite ljubav sa partnerom da li zamisljate.... Na vrh strane Na dno strane

Malo neobicno pitanje:
Dok vodite ljubav sa partnerom(bilo da je to muz/zena,decko/devojka) da li zamisljate ili ste nekada zamisljali da ste sa nekom drugom osobom ,a ne sa tom s kim ste.Ako vam se to desilo,koji je bio razlog,sama neostvarena zelja ili je taj neko drugi bio bolji od sadasnjeg

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Okt 2004
Mesto: negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jednom samo.... To je bila zudnja za jednom osobom... Sad

Trsa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 29 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desavalo se.... zeleo sam da budem sa jednom devojkom dugo, dugo... ali posto je to bilo nemoguce zbog razdvojenosti, dok sam bio sa drugom zamisljao sam nju.... i bilo je jako lepo.... samo zatvoris oci.... Wink

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 4:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a neeeeee...to mi je nekako ponizavajuce za osobu sa kojom sam...i bilo bi i za mene...ako nisam napaljena necu ni da vodim ljubav...a kad sam napaljena mislim na svog decka sa kojim vodim ljubav, i gledam u njega...

OllyC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Biograd n/m

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 6:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako me napalila neka dobra cura, onda se desi da navecer mislim na nju dok Je*** curu
Embarassed

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne... bas je to ruzno....

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni to je bas glupo!

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikad zamisljala nekog drugog,valjda sto sam u tom trenutku zelela bas njega Smile

And break the rule

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ijao....ijao..zar i toga ima ?!hm,hm,hm

ako sam sa njom u krevetu onda je tog trenutka samo, ali samo ona vredna.

kid_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Sep 2005
Mesto: Futog

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 16, 2005 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako su svi fini! Kao niste nikada zamisljali durgog ili drugu?!

Ma daj! Ne verujem nikom!!!!

Cak i kad je masturbacija (vodjenje ljubavi sa rukom a ne sa deckom/zenskom) zamsljate nkoga i li neku!!!

E zato vam ne verujem!!!

VODONOSA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 17 Maj 2005
Mesto: N O V I S A D

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 16, 2005 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesmo udvoje sa zavezanim očima bez glasa zamišljajući... neki drugi prostor ... vreme... vek...

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 16, 2005 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i ja da odgovorim na sopstveno pitanje Laughing
Javno priznajem Smile jesam zamisljala jer je bila zelja za tom osobom Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Dok vodite ljubav sa partnerom da li zamisljate.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 1 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon