:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Malo neobicno pitanje:
Dok vodite ljubav sa partnerom(bilo da je to muz/zena,decko/devojka) da li zamisljate ili ste nekada zamisljali da ste sa nekom drugom osobom ,a ne sa tom s kim ste.Ako vam se to desilo,koji je bio razlog,sama neostvarena zelja ili je taj neko drugi bio bolji od sadasnjeg
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
jednom samo.... To je bila zudnja za jednom osobom...
|
|
|
|
|
|
Trsa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 218 Mesto: Nis
|
|
desavalo se.... zeleo sam da budem sa jednom devojkom dugo, dugo... ali posto je to bilo nemoguce zbog razdvojenosti, dok sam bio sa drugom zamisljao sam nju.... i bilo je jako lepo.... samo zatvoris oci....
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
a neeeeee...to mi je nekako ponizavajuce za osobu sa kojom sam...i bilo bi i za mene...ako nisam napaljena necu ni da vodim ljubav...a kad sam napaljena mislim na svog decka sa kojim vodim ljubav, i gledam u njega...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
OllyC Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 29 Mesto: Biograd n/m
|
|
Ako me napalila neka dobra cura, onda se desi da navecer mislim na nju dok Je*** curu
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ne... bas je to ruzno....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Po meni to je bas glupo!
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Nisam nikad zamisljala nekog drugog,valjda sto sam u tom trenutku zelela bas njega
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ijao....ijao..zar i toga ima ?!hm,hm,hm
ako sam sa njom u krevetu onda je tog trenutka samo, ali samo ona vredna.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
kid_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 214 Mesto: Futog
|
|
Kako su svi fini! Kao niste nikada zamisljali durgog ili drugu?!
Ma daj! Ne verujem nikom!!!!
Cak i kad je masturbacija (vodjenje ljubavi sa rukom a ne sa deckom/zenskom) zamsljate nkoga i li neku!!!
E zato vam ne verujem!!!
|
_________________ ZIVOT JE PLAZA - LIFE IS A BEACH |
|
|
|
|
VODONOSA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 157 Mesto: N O V I S A D
|
|
Jesmo udvoje sa zavezanim očima bez glasa zamišljajući... neki drugi prostor ... vreme... vek...
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Evo i ja da odgovorim na sopstveno pitanje
Javno priznajem jesam zamisljala jer je bila zelja za tom osobom
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|