www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Svetlana Ceca Ražnatovic: Kako sam izgubila nevinost!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
colosos
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Pozarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 4:06 pm    Naslov poruke: Svetlana Ceca Ražnatovic: Kako sam izgubila nevinost! Na vrh strane Na dno strane

Novi broj "Plejboja" donosi ekskluzivni intervju sa Cecom Ražnatović. U ispovesti Duški Jovanić, najveća srpska folk zvezda sa setom govori o pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu i po prvi put se otvoreno priseća svih svojih muškarca, gubljenja nevinosti i poznanstva sa ljudima iz sveta kriminala. Mi vam prenosimo samo neke od najzanimljivijih delova njene ispovesti...

- Kada sam kao devojčurak došla u Beograd, bila sam prepadnuta surovim momcima s vrelog asfalta. Naročito sam se plašila dizelaša, tih namrštenih tipova s lancima - otkriva Ceca svoje prve utiske po dolasku iz rodne Žitorađe.

Sami ste se hvalili kako vam je igranje pištoljem omiljeni hobi, zbog čega vam se i Arkan zakleo na večnu vernost?!
- Otac me je kao malu naučio da baratam oružjem. Nije imao mušku decu, pa me je redovno vodio i na fudbalske utakmice. Kada smo Željko i ja prvi put otišli u streljanu, on je onako ironično rekao da mi maksimalno približe metu, da ga, kao ratnog komandanta, ne obrukam. Samo sam ga prostrelila pogledom i tražila isto rastojanje kao i za njega. Nastavio je da me moli da se džabe ne blamiram, a ja sam sav svoj šaržer ispucala u centar mete. Svi su pogledali u Željka, koji je samo rekao: "Slušaj, mala, biću ti veran do kraja života."

Dugo roditeljima niste smeli da priznate da ste Arkanova verenica?
- Ma kakvi, gde da im kažem! Krila sam to kao zmija noge. Tek kada smo rešili da se venčamo, rekla sam mojima da ću se udati za Željka, a mama će: "Za Šašića, divno, on je sjajan momak." Kažem: "Ma, koji, bre, Šašić! Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!" Ljudi kad ne popadaše. Onda se otac uozbiljio: "Budeš li to uradila, ja ću te se odreći." Znala sam da me samo plaši. Kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu.

Govorili ste kako niste znali čime se vaš muž bavi. Niste valjda verovali da se udajete za običnog poslastičara?
- Baveći se estradnim poslom, dobro sam znala šta su mediji. Ako novine žele od nekoga da naprave "sveca", taj će u narodu biti poštovan, ali ako odluče da nekoga satanizuju, narod će ga tako i doživljavati. Tako sam i ja o njemu svašta čula i čitala. Između ostalog, da je toliko opasan da, ne daj bože, ako ga pogledaš na način koji mu se ne dopadne, on te prvo polomi pa tek onda priča s tobom.

Kažu da je u banke širom Evrope ulazio kao u samoposluge?!
- U svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja prelazi u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim?! Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Vreme tih svojih "odmora" znao je pravilno da iskoristi. Bio je inteligentan tip, plus ludo hrabar, i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je s njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba.

Zašto žene vole razbojnike?
- Pre Željka uopšte nisam imala kontakt sa svetom kriminala i mangupa. Prvi za koga su govorili da je opasan momak je u stvari Željko. Ostale sam upoznala preko njega. Do tada sam se družila s estradom. Nijednog političara nisam poznavala osim Ivice Dačića, jer je i on iz Žitorađe.

Kako kad je vaš prvi dečko bio kasnije ubijeni kriminalac sa Zvezdare Dejan Marjanović Šaban?
- S njim me je upoznala Mira Škorić, čim sam došla u Beograd. Predstavljen mi je kao vlasnik lanca butika, da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. Sa njim sam se zabavljala sedamnaest dana, i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila.

Prve ljubavne jade vam je zadao nekadašnji fudbaler Borca i kafedžija Hajrudin Haro Samardžić?
- To je trajalo godinu i po dana. On i njegova braća držali su lanac diskoteka u inostranstvu. Imala sam sedamnaest i po godina i baš sam se zaljubila. Bili smo zajedno sve dok nam je bilo lepo i dok je imalo smisla. Pošto nismo ni imali planove za nešto ozbiljno, rastali smo se. Svako je krenuo svojim putem i nikad se više nismo ni videli ni čuli.

Vašom sudbinom su se bavili ozbiljni sociolozi. Erik Gordi je u knjizi "Kultura moći u Srbiji" napisao kako ste nevina devojka sa sela koja je uspela u životu. Dokle ste bili nevini?
- Do osamnaeste. Pripadam poslednjoj generaciji kojoj je devojačka nevinost bila bitna. Pošto sam vrlo mlada krenula u estradne vode, otac je išao svuda sa mnom. Kad god bi me neko u Beogradu pitao je l' imam dečka, odgovarala sam da nemam. A kad bi priča stigla do seksa, morala sam da priznam da sam nevina i da nikada nisam imala muškarca. "Daj, bre, za koga se čuvaš? Nemoj da budeš seljanka, izbij iz glave te primitivne fazone" - tako bi me ispljuvali. Sestra i ja smo strogo vaspitavane, patrijarhalno, tačno se znalo šta je za devojke, a šta za dečake. Moja prva platonska ljubav iz školskih dana trajala je pet godina. S mojim prvim muškarcem bila sam godinu i po.

Kako vam je bilo s njim?
- Bezveze, nisam to uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam - pa i nije nešto naročito. Prvo uživanje u seksu doživela sam sa svojim mužem Arkanom. S njim sam osetila sve čari i slasti seksa i postala svesna šta znači imati dobar seks koji, ne bih volela da ispadnem vulgarna, nije ni tucanje, ni sport, ni gimnastika, već vođenje ljubavi.

Jeste li srećna žena?
- Pa, ne baš. Ostvarena sam kao majka, rodila sam lepu i zdravu decu, a ni moja karijera nije bila trnovita. Stvarno bajka: kreneš iz sela u veliki grad i uspeš! Kao žena - nisam srećna. Duh iz prošlosti je i dalje toliko jak da svakog svog udvarača ubijem u pojam.

Izvor: PLAYBOY

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 44

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i slike

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 44

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i jos Wink

onua
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 04 Jun 2004
Mesto: under the sky

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 05, 2005 9:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baš je izveštačena na ovim slikama, ona radila neku operaciju zatezanja?

Kyara - Su
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 05, 2005 10:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ceca je carica!

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 05, 2005 10:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto nije dala neku sliku prije tih silnih operacija Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

nema sto nije na sebi popravila...ni majka ju ne bi poznala

tomislav horvat
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 03 Sep 2005
Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

di vi vidite te slike.ja ih ne vidim

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Svetlana Ceca Ražnatovic: Kako sam izgubila nevinost! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon