:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
NOVI SAD, 13. septembra 2005. (Beta) - Potpredsednica Evropskog pokreta u Srbiji Jelica Minić izjavila je da je najava francuskih vlasti da će poostriti vizni režim za državljane SCG očekivan potez jer su granice naše zemlje "poroznije" nego što to odgovara standardima Evropske unije.
Minićeva je za današnji novosadski Dnevnik kazala da potez francuskih vlasti predstavlja i veoma loš signal pred početak pregovora sa EU o stabilizaciji i pridruživanju.
Francuski mediji juče su najavili da bi Francuska mogla da smanji broj viza za boravak građanima SCG između ostalog i zbog toga što SCG "ne sarađuje u borbi protiv ilegalnih imigranata", a sličan korak nedavno su najavile i holandske vlasti.
"Ovakve najave su rezultat ne samo izostanka konkretnih promena u domaćem viznom režimu, koji nije u potpunosti usaglašen s evropskim normama, nego predstavljaju i izraz određenog nezadovoljstva generalnim nesprovođenjem reformi u državnoj zajednici", kazala je Minić.
Dodala je da je vizni segment posebno pod lupom, jer evropske zemlje podižu kontrolu svojih granica na mnogo viši nivo, pošto su suočene s mogućnošću terorističkih akcija.
Minićeva je upozorila na to da će kontrola granica biti i jedno od ključnih pitanja koje će pred SCG biti postavljeno kao uslov za potpisivanje sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
ej to je uzas...sreca meni ne treba viza uopce! a znate kako je jadnim bosancima i hercegovcima...nigdje ne mogu covjece...
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|