:: |
Autor |
Poruka |
hajde Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 203 Mesto: Beograd
|
|
Da li ga neko koristi, i šta mislite o ovom programu? Meni je sasvim OK, nego imam jedan problem, pri pravljenju klipova često se zakoči pa moram da ga isključim i onda ponovo uključim(na svu sreću sačuva mi ono što sam do tada uradio).
Da li postoji još neki BESPLATAN program za pravljenje video klipova?
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
ako mislis na sjeckanje tipak ko u movie maker-u imas Virtual Dub on radi sve virtual dub 1.6.10 , ulead movie factory, sonic itd itd!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
mislim da je novi Movie Maker 2.1 super pogotovo sto podrzava veliki broj tv-kartica a materijal snimljen preko njega je odlicnog kvaliteta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da,dobar je program, nego me interesuje zasto secka stalno, ja taman nesto napravim i on se zakoci, i moram da iskljucim program, i onda sve ponovo
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Ma program je ok, samo i je sam imao isti probrem, sa starom verziom.Od kao sam nabavio verziju 5.1 sve radi super.
Uzimao sam TV karticu od brata, ali sam morao da snimam u njenom znj programu, jer meni nije prepoznao.
A da ima dosta takvih programa, i boljih....i svi su besplatni ako mozes da skines 100-inak MB sa neta i ako nadjes pravi sajt.
Mislim da to nije uredu od strane Microsofta sto tako"besplatno" deli takve programe uz Windows-e.Mislim vec su ga tuzili za Explorer, sigrno ce i za Movie Maker....Sta ostaje na pr. Operi kad svi dobiju Explorer za dz uz windows..
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Ma program je super. Ja ga uvek koristim. Odlicno je to sto konvertuje filmove i onda mi zauzimaju manje!!1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vec dve nedelje kad ukljucim Windows movie maker pise Windows movie maker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. To mi se i ranije desavalo ,ali pritisne Donćt send i sve bude u redu, ali sad kad god ukljucim mi se pojavljuje ovo. Zna li neko u cemu je problem?
|
|
|
|
|
|
himzo Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 1390 Mesto: Vojvoda Stepa
|
|
Pa program je puko... Moras da "okrpis" Windows ili ponovo da dignes sistem!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Od toliko raznolikih i dobrih programa za video editing ti si bas nasao
Win. Movie Maker!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Citat: | Vec dve nedelje kad ukljucim Windows movie maker pise Windows movie maker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. To mi se i ranije desavalo ,ali pritisne Donćt send i sve bude u redu, ali sad kad god ukljucim mi se pojavljuje ovo. Zna li neko u cemu je problem? |
Reinstalacija windowsa resava problem.
|
|
|
|
|
|
zli_dis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 110 Mesto: Backo Dobro Polje
|
|
I meni isto secka,drugar mi kaze da je moguce zato sto mi slabiji komp....
|
_________________ - BACKO DOBRO POLJE - |
|
|
|
|
Sulle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Feb 2006 Poruke: 12
|
|
nema to veze sa kompom, jednostavno, program nije bas savrsen.
Ako hoces bas da pravis filmice koristi Ulead Video Studio, Vegas, Power Director, mani se movie maker- a
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|