:: |
Autor |
Poruka |
dragan13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 152 Mesto: Mol
|
|
U subotu 3.septembra dobio sam cerkicu, Irenu. Red je da ove lepe vesti podelim sa Vama...
|
_________________ ...:::... RADIO ADA FM 107,7 MHz ...:::... |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitke i od mene!!!!!!!!!!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Sweet Baby_85 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2005 Poruke: 427
|
|
Čestitam od srca!!!
To je pravo blago....sad si najbogatiji čovjek na svijetu!!!!
|
_________________ Ja bezobrazna, bezobrazna sam bila
negde usput ja sam ostavila krila....
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cestitam i ja!!!
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Sve najbolje tebi i tvojoj cerkici, da ste zivi i zdravi 1000 godina.
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Cestitam Dragane! Neka je ziva i zdrava i nek je prati sreca!
|
|
|
SLAKI33 Banovan! Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 760 Mesto: U snovima mnogih...
|
|
Jedna cestitkica za tvoju kcerkicu Irenu:
:new-bday: :B-fly: :Fade-color :multi: :angel: :bday: :n00b: :olympic: :smilecolros: :smilecolros: :forcefeed: :biggrin: :onfire: -mas: :flasingsmile: :angel: O {|= :spermy: :wickedfart: :animalfish: :king: :blowkiss: :happyhippy: :animalcat: :animaldog: :animalmouse: :hotsun: :computer: :onlyamother: :ahole: :flower: :cat: :faroah: :pirate: :bigsmurf: :jester: :geek: :newb: :sith: :nike: :tool: :flower: :3some: :angel1: :angel2: :angel4: :angel5: :angel8: :angel9: :angel12: :blob2: :blob: :binky: :blob3: :blob4: :blob5: :blob6: :blob7: :blob8: :book: :booty: :boxing: :brushteeth: :bs: :bunny: :cat: :clock: :coffee: :color: :dog: :director: :director2: :duckie: :fish: :happy10: :icescream: :hello2: :ky: :kermit: :iroc: :hippy2: :happy1: :laughing1: :toothy4: :love4: :love9: :love10: :love3: :love2: :laughing5: :laughing6: :love1: :love7: :lurk: :occasion5: :toothy4: :sign8: :sign2: :toothy4: :toothy1: :toothy2: :toothy7: :toothy8: :toothy6: :toothy9: :toothy10: :triplets: :tweety: :tshirt: :walk: :wav: :wave: :theviking: :animalelephant: :thedwarf: :greenjumpers: :smileyinthejar: :werecomingforyou: :givemea: :playingleapfrog: :animalfroggy: :9: mopedsmile: :blueflowerface: :5jigsaw: :9: :forthosewhothinkyoung: :hypnodisk: :cuteandinnocent: mopedsmile: :sobrokenhearted: :5headset: :propellerhead: :lookslikerain: :greenjumpers: :wav: :blueflowerface: :smilebowtie: :whiteblindfold: :magnifyglass: :sobrokenhearted: :bounncy: :propellerhead:
:b::u::d::i: :n::a::j::b:::l::j::i: :t::a::t::a: :n::a: :s::v::e::t::u::exclamation: :greenjumpers: :wav:
|
|
|
|
|
|
dragan13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 152 Mesto: Mol
|
|
Hvala vam svima za cestitke.
Potrudicu se da uskoro stavim i sliku pa da vidite moju cerkicu
|
_________________ ...:::... RADIO ADA FM 107,7 MHz ...:::... |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
cestitke i od mene!!!!!!!!!!
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
i ja se prikljucujem cestitkama i lepim zeljama!!!
pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|