:: |
Autor |
Poruka |
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
neke "normalne" strategije jednostavno "ne pale". Šta tada radite? Odustajete? Ponekad, sigurno. Međutim, nekad i pribegnete nekom ženskom lukavstvu, nečemu za šta znate da definitivno "pali" kod suprotnog pola. Recimo, plakanju. Može da bude veoma korisno. Time vašem sagovorniku postaje neprijatno, a i stavljate mu do znanja da vam je do nečega zaista jako stalo. "Plakanje je ucena", reći će neki muškarci. U pravu su, naravno. Ipak, ono definitivno radi posao.
Da li vam mi ovde preporučujemo da stalno suzama postižete svoje ciljeve? Nipošto! Samo vam skrećemo pažnju na to da su suze veoma efikasan način da se nešto postigne. Podrazumeva se da to ne treba da radite stalno. Ipak, ima nekih situacija kada to "malo žensko lukavstvo" zaista nikom ne nanese štetu - a vama donese korist.
Recimo, u potpuno bezazlenoj situaciji prošli ste kroz crveno i policajac hoće da vam oduzme dozvolu; inače ste pažljiv vozač. Rasplačete se i izvučete se sa opomenom (još jednom da naglasimo: situacija je bila bezazlena i nije bilo šanse da neko zbog vaše nepažnje bude povređen). Treba da zakažete hitan pregled kod lekara, ili treba da kontaktirate s majstorom za hitnu popravku. Što je veći vaš "potok suza", lakše ćete postići cilj.
Kao što ste verovatno primetili, nijedna od situacija koje smo naveli nije neka u koju su uključene osobe sa kojima se redovno viđate, bilo da se radi o poslu ili o vama bliskim osobama. Plakanje je veoma neprofesionalno i neće vam baš pomoći u karijeri; a ukoliko pokušavate suzama nešto da "izvučete" od dragih vam osoba, mogli bi da se osete kao da manipulišete njima (i bili bi u pravu), da vam nadenu ne baš laskava imena i da se s vremenom sklone od vas. U vezi, jako je loša ideja da suzama pokušavate da dobijete ono što želite; ako to budete često činile, nemojte biti iznenađene ako vaš partner nađe drugu, manje uplakanu devojku.
Suze su ponekad zaista korisne. Međutim, kao i sva sredstva te vrste (sredstva da zaobilaznim putem dobijete ono što želite), ne valja ih preterano često koristiti - izgube na efikasnosti. Uz to, izgubite i prijatelje.
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
jekili Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2005 Poruke: 14
|
|
Ne, nikako. Jednostavno, mi smo naucili da musko ne place i iskreno stvarno grozno izgleda (naravno, osim ako ne d'o Bog bolest ili smrt njegove bliske osobe). Ali, za postizanje cilja... Ma, moze da bude bujica suza i nista. On ce se sve vise spustati u mojim ocima. Videla sam vise puta da musko place da bi ostala sa njim (ne znam kako nalazim takve osobe!!!bljak, fuj!) i bilo je toliko grozno. Takvo ponizavanje od njihove strane! Da li i oni imaju takav osecaj gadjenja kada nas gledaju kako placemo?
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Mislim da nisi u pravu, čak su i muške suze nekad iskrene(mada ređe), ali stvarno jesu. Pa i žene plaču da bi dobile ono što žele s'tim što žene u 90% slučajeva i dobiju ono što su tražile uz pomoć suza a muškarci skoro nikada
Sta je tu toliko ponižavajuće, pa ljudski je plakati......
|
|
|
SLAKI33 Banovan! Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 760 Mesto: U snovima mnogih...
|
|
Kod mene to uvek pali...
|
|
|
|
|
|
MaLa_MaJa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 173 Mesto: novi sad
|
|
Jednom je jednom momku to upalilo ,mislim suzama me je jedino uspeo osvojiti ali je bio kratkog veka... sad mi je zhao shto sam pala na suze
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Muskarci tesko pokazuju sta osecaju,a kada zaplacu,onda mislim da je to zaista jer se trako osecaju...iskreno,muskarcima vise nista ne verujem,ali mislim da nikada ne bi zaplakali ako se bas tako ne osecaju...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja mrzim, mrzim, mrzim da vidim da muskarac place! Nekako me to, mnoooogo vise pogadja, nego kada vidim zensko uplakano! Mnogo puta do sada su mi plakali i svaki put me rastuze jako, ali ne padam na suze! Ako sam nesto naumila-tako je i ne menjam misljenje ni zbog cijih suza! I ako su suze najiskrenije, osecala bih se odvratno samoj sebi, kada bih odlucila samo iz nekog sazaljenja, da menjam odluku! Zao mi jeste-ali ne padam pod uticaj suza! Cak ni svojih, a kamo li tudjih!
|
|
|
Sweet Baby_85 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2005 Poruke: 427
|
|
Ne padam na muške suze. ne padam na ničije suze. Jer ako si nešto pogriješio, ispravi, ne plakati i moliti Boga da On to ispravi.
Uzmi stvar u svoje ruke i progutaj suze!!!
|
_________________ Ja bezobrazna, bezobrazna sam bila
negde usput ja sam ostavila krila....
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ja padam na muske suze samo tako...mislim da muskarcu treba mnogo vise da skupi hrabrosti i zaplace, a kad zaplace onda je to iskreno posto nijedan muskarac ne bi plakao i kvario svoj ego zbog neke gluposti
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Joj, meni je tako ruzno kada muskarac place zbog ljubavi ispred mene...nisam imala tu priliku ali razmisljam kada bi se to desilo...odbila bi ga zato sto mi je to nisko.
Za neke druge tuzne ili srecne trenutke moze pasti i poneka suza od strane muskarca, ne mari.
Ali za ljubav..ispred mene...nikako.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
ambrozija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2004 Poruke: 87
|
|
Moj sadasnji decko je plakao vec dva puta ali onako, ne da bi nesto dobio. On kaze da se malo rastuzi i malo od srece i tako se sve pomesa da mu krenu suze. Ja nemam pojma sta da mislim, stvarno ne bih volela da neko place zbog mene. Mnogo mi je cudno...
|
|
|
|
|
|
bobanlepi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 60 Mesto: Ljubljana
|
|
Kolko vidim zenama se uopce ne svidja kad muskarac zaplace. Dosad sam mislio da bi zenu bas to uvjerilo da ostane sa muskarcem, jer je npr. stvarno voli...
Ja inace nisam nikad zaplako pred djevojkom, al vec se je jednom desilo da je djevojka zaplakala, kad sam htio sanjom raskinuti. Naravno vezu sam produzio jos za dva tjedna
|
_________________ uzivaj zivot dok mozes (posle kad se ozenis, sve je gotovo...sala ) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|