:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Draga moja bleso, srecno ti bilo svih 9000 postova! Da ih napises jos mnooooogo, mnogo! Da budes uvek BAS takva! I da za par meseci, cestitamo i 50-ti sprat!
Ljubi te tvoja...........znas ti koja!
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Bravo Sanjice!!! Mislim da ovaj sajt ne bi bio ono što je ste da nije tebe, tvojih postića i dobre volje! Svaka ti čast bwe!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sta da kazem, SVAKA CAST B R A V O Sanjice Puno Cestitke
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam crvena vestice!!!!!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Velja25 je napisao/la sledeće: | Bravo Sanjice!!! Mislim da ovaj sajt ne bi bio ono što je ste da nije tebe, tvojih postića i dobre volje! Svaka ti čast bwe! |
Evo da se ja jos jednom ne slozim sa nekim. Pomislice ljudi da sam konfliktna licnost
Sanjice, svaka ti cast na ovom broju postova jer uspeh je napisati ih pored posla koji ovde na sajtu obavljas. Sa veljom se ne slazem da kvalitet lezi u tvojim postovima i da sajt ne bi bez toga postojao. Uveren sam i pouzdano znam da sve ono sto ti nije dalo da sada imas 50000 postova, a obaveze su koje sajt tebi namece, cini ovaj sajt kvalitetnim, dobrim i vrhunskim.
Hvala ti sto si sa nama i sto si upravo takva kakva jesi!
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
SVE CESTITKE & SVE NAJ
Samo napred....prijateljice...
Usput pozdrav za staru ekipicu!!!!!
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cestitam i ja!!!!
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Nightmare je napisao/la sledeće: | Sanjice, svaka ti cast na ovom broju postova jer uspeh je napisati ih pored posla koji ovde na sajtu obavljas. Sa veljom se ne slazem da kvalitet lezi u tvojim postovima i da sajt ne bi bez toga postojao. Uveren sam i pouzdano znam da sve ono sto ti nije dalo da sada imas 50000 postova, a obaveze su koje sajt tebi namece, cini ovaj sajt kvalitetnim, dobrim i vrhunskim.
Hvala ti sto si sa nama i sto si upravo takva kakva jesi! |
Pa to sam i ja rekao, samo sam ubacio postove pošto se ovde ipak čestita na 6000 postova
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
cestitke i od mene sve najbolje sanjice
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Sanjice,sve najbolje zelim ti od srca i svaka cast
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Hvala lepo svima na lepim recima.
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
cestitam ti sanjice samo napred.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|