:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Najpoznatiji fudbalski sudija na svetu, Italijan Pjerluiđi Kolina objavio je da je doneo odluku da završi profesionalnu karijeru, preneli su mediji u Rimu. Kolina, koji je sudio na svim najvećim međunarodnim takmičenjima, kao i finalnu utakmicu poslednjeg prvenstva sveta u Japanu i Južnoj Koreji između Brazila i Nemačke, odlučio je i da istupi iz Udruženja sudija Italije [AIA]. „Nakon 28 godina, odlučio sam da podnesem ostavku na članstvo u AIA, pošto nisam imao drugog izbora. Ljudi moraju da veruju u fudbalske sudije, kazao je 45-godišnji Kolina. Italijanski mediji podsećaju da je AIA optužila Kolinu za sukob interesa, pošto je, za 800.000 evra, potpisao sponzorski ugovor sa proizvođačem automobila Opelo, koji je generalni sponzor Milana, kluba čije utakmice je mogao da sudi poznati arbitar.(RTS)
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :sad2:
pa ja tog covjeka obozavam.....
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :sad3: :sad11: :sad6: :sad5:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|