:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Šou-biznis toliko je ušao u krv Britni Spirs da je spremna čak i najintimnije trenutke prepustiti znatiželjnom oku javnosti. Britni je odlučila da pozove kamere na porođaj svog prvog deteta, kako bi povećala gledanost svog rialiti šoua. Kako bi smanjili opasnost od mogućih škakljivih situacija ili čak tužbi zbog nesvakidašnjeg poteza, producenti su obećali da će emitovati samo manji deo porođaja pop pevačice. Ovih dana se govori i da je Britni dala ultimatum svom mužu Kevinu Federlinu - ako ne nađe posao, ostaviće ga. Kevin se, naime, samo provodi i troši novac, a nju su menadžeri upozorili da bi mogla spasti na prosjački štap ukoliko ona i muž ne prestanu sumanuto da troše.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
....i ovo je pocetak njenog kraja......vec je odavno pocela da pravi gluposti tako da me svaki njen potez ne iznenadjuje....sve zarad privlacenja paznje javnosti....
mnogo je bila simpaticnija na samom pocetku karijere
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
hoce to biti na MTV-u? hihi....za kog vraga joj to treba u zivotu....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Ja ću da kažem samo jedno- ona je kreten.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|