:: |
Autor |
Poruka |
teodoramala Odomaćeni član
|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833
|
|
Hm....pa narode sta mislite o ove dve nove zvezde granda?
Koga preferirate?
Prevari me ili Tako mlada.....?
Da li vam se uopste svidjaju njihove pesme? Koja vam je najbolja?
|
|
|
|
|
|
_Srebro_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 53
|
|
Obadvije su bezveze, zaista ni jedna mi se ne dopada!
I njihovo vrijeme ce brzo proci
|
|
|
|
|
|
jole_scg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 7
|
|
tanja je skoro izbacila pesme koje su sada popularne i zato dajem glas njoj (tako mlada tako mlada)
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hahhahahhahaaa....ja mislim da su te dvije pevaljke sprdnja za ljude s ukusom.....
tekst:
:168: tako mlada,tako mlada,
noću sama lutam ja
zar ne zvuci ko balada
moja biografija... ](*,) ](*,) ](*,)
hahahhahahahahaaaa.....slusali iko ovdje o cem one u biti pjevaju? pa to veze s mozgom nema....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Slavica je cudo! Neko je ubedio da dobro igra, pa na bini pravi nesto sto lici na sve samo ne na ples i na zensko. Takodje ona stomacina koja joj je stalno otkrivena. Imaju li ti ljudi ogledala kod kuce? Sto se Tanje tice, malo je povucenija nego Slavica ali zato mekece kad peva vise i gore nego Indira Radic, na cije pesme sve Tanjine i lice i po cijem su uzoru radjene. Jadne su mi to "Zvezde". Doduse kada ih poredim sa nekim starijim pevacicama koje su se do dana danasnjeg zadrzale na estradi, ove dve su jos zlatne!
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
danij Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Jan 2005 Poruke: 557 Mesto: SABAC/SCG
|
|
Po meni Slavica ima bolje pesme,al me uzasno nervira njeno ponasanje...da li se neko seca kakva je ona bila kad se tek pojavilo takmicenje za zvezde granda???
mala,u teksas jakni i farmericama uzas!!!a sad nasla tu da mi se nesto pravi
|
_________________ *D*a*n*i*j*e*l*a* |
|
|
|
|
SLAKI33 Banovan! Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 760 Mesto: U snovima mnogih...
|
|
Pa obe su divne,ali tanja je bolja. 8)
|
|
|
|
|
|
MilosJS Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid
|
|
Nerviraju me obe ali vise Tanja. Slazem se sa moderatorom da Slavica ne zna da igra. Uvrce one noge samo sto ne padne kad igra. A one njene pantalone ispod kukova kada ih navuce... Katastrofa!
Pozdrav,
|
|
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Pozdrav i tebi mozzila... ali mani to moderator. To nije znak da je moje misljenje ispravno. Zvuci mi malo bezveze. Dakle Nightmare je dao misljenje i sa tim nikom se slazes ili ne. Zamisli sada kako smesno zvuci: "slazem se sa zbunjenim korisnikom" ili " Slazem se sa forum dzankijem". Dakle danas sam mod, sutra nisam ali misljenje je isto i danas i sutra.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Da budem iskren ne svidjaju mi se ni jedna ni druga,ali ipak ako moram da biran neka bude Tanja Savic.
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
ne volim ni jednu ni drugu al tanju pogotovo..dakle slavica je bolja
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
danij je napisao/la sledeće: | Po meni Slavica ima bolje pesme,al me uzasno nervira njeno ponasanje...da li se neko seca kakva je ona bila kad se tek pojavilo takmicenje za zvezde granda???
mala,u teksas jakni i farmericama uzas!!!a sad nasla tu da mi se nesto pravi |
Dodajem da Tanja ima samo po meni jednu dobru pesmu a ostale pesme su bile "hit" prvih mesec dana a sad se najezim kad ih cujem.
Ma obe su mi bas,bas bljak
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|