:: |
Autor |
Poruka |
Sweet Baby_85 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2005 Poruke: 427
|
|
Dali ste ikada imali sex u krevetu vaših roditelja?
Ja nisam, ali ja neznam zašto svi kažu da je to najbolja stvar i najbolji sex, dali je to nešto do psihe???
*Zašto dečke napaljuje u krevetu svojih roditelja?
Moj jedan prijatelj je ***** svoju curu u krevetu od svojih roditelja dok su mu roditelji bili u kući i mislo je da opasnost bolje napaljuje i curu je nekako uspjeo nagovoriti ali dogodilo se nešto neplanirano ušla mu je mama u sobu i poludila- kaže da je propao u zemlju od srama a jedina osoba koju je bilo više sram bila je njegova cura!!!!!
|
_________________ Ja bezobrazna, bezobrazna sam bila
negde usput ja sam ostavila krila....
|
|
Twix Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 120 Mesto: Johannesburg
|
|
Imao sex da....i to u mnogim krevetima,pa i svojih roditelja,ali ne dok su oni bili prisutni...
Jednom sam bio "prekinut" ali me nije bilo sramota,zato sto sam bio u svom krevetu tj. u svojoj sobi,a i stvari koje radimo su normalne za svakog momka i devojku.....necete sigurno da igrate monopol sve vreme
Inace,ne volim bas opasnosti,tj. da izazivam da me neko ulovi i slicno....vise volim kad sam opusten....
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
nije njih to napalilo sto "spavaju" u krevetu svojih roditelja vec ta opasnost da neko moze da naidje i da ih uhvati na delu.. onda se samo jos vise uzbudis...
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ja to ne volim
Bas me briga za krevete tudjih roditelja, ali krevet svojih izbegavam...iz nekog 'postovanja' mozda ... sta znam...
Secam se letos dok sam bila sama, drugarica mi je dosla na par dana i ona je spavala u mojoj sobi a ja u spavacoj sobi svojih roditelja. I jedno vece kad mi je decko dosao da prespava kod mene, otisla sam i probudila drugaricu, prebacila je u spavacu sobu, a ja sa njim otisla u svoj krevet... 8)
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Sweet Baby_85 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2005 Poruke: 427
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: |
I jedno vece kad mi je decko dosao da prespava kod mene, otisla sam i probudila drugaricu, prebacila je u spavacu sobu, a ja sa njim otisla u svoj krevet... 8) |
Baš legendarno. Ne bi ni ja mogla na krevetu svojih roditelja. Samo se sjetim da su oni možda to nedavno radili, odmah mi se zgadi život. A i osjećala bih se dosta prljavije.
|
_________________ Ja bezobrazna, bezobrazna sam bila
negde usput ja sam ostavila krila....
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
ne verujem da bi i ja mogla, iako je mnogo veci od mog:) ...krevet mislim
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Pa ono, desilo se jednom, ali u krevetu roditelja moje cure, i nije baš bilo prijatno, umalo da nas uhvati njen ćale na delu .Srećom, nekako sam izvukao živu glavu ali sam i obavio posao do kraja . Ipak kada se sve dešava na sigurnoj teritoriji, tj u mojoj sobi, onda je sve u redu.
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Pa posto sam daleko od kuce,a i decko takodje,malo teze bih i dosla u takvu situaciju...Ideja me bas i ne privlaci,ima drugih kreveta,podova itd. Slazem se sa kapljicom.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Prvi put kada sam spavala sa deckom, bilo je u krevetu mojih roditelja...
I par puta kasnije...
Ne vidim u tome nista tragicno...krevet ko krevet.
|
|
|
|
|
|
VODONOSA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 157 Mesto: N O V I S A D
|
|
Gde god zgodno mesto nađemo...
|
|
|
|
|
|
Delijana Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 784
|
|
ja jesam probala heheh... meni je bilo cooooooool.. neznam sto, fenomenalan sex, al verovatno zato sto je tako zabranjenooo
|
_________________ Mozes kupiti sat-
a vreme ne
Mozes kupiti knjigu-
a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !! |
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
desilo se nekoliko puta a sto je zanimljivi svaki put je bio brukaaaa dobar....psiha ili nesto drugo -ne znam....)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|