:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Jedan 54-godišnjak držao je 16 meseci leš svoje supruge u stanu kraj sofe na kojoj je za to vreme gledao televiziju, jer ju je toliko voleo da nije mogao da se rastane od nje, saopštila je danas policija u nemačkom gradu Vupertalu. Suprug je objasnio policiji da su oni najsrećnije dane života proveli gledajući zajedno televiziju i da nije mogao da podnese da se odvoji od nje. Njegova 53-godišnja supruga umrla je od posledica hroničnog alkoholizma u aprilu prošle godine, a njeno telo u raspadanju otkriveno je pošto je domar prijavio policiji smrad iz stana. Žena je pronađena na podu dnevne sobe u kojoj je njen muž gledao televiziju. Autopsija je pokazala da nije umrla nasilnim putem. Policija je protiv supruga, čije ime nije navedeno, podigla krivičnu prijavu upućujući ga na psihijatrijsko ispitivanje, prenela je nemačka agencija DPA. (RTS)
|
|
 |
mrsic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Nov 2004 Poruke: 119 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
 |
Bound Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 164 Mesto: Frankfurt

|
|
Eto, sta ti je ljubav. I na kraju coveka jos proglase ludim.
|
_________________ Trebas mi ti, snagu mi daj
Ti budi moj pocetak i kraj
Umorna sam i malo me strah
Zagrli me, trebam tvoj dah |
|
|
|
 |
shelita_5 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2004 Poruke: 54

|
|
da nisam zaljubljena rekla bi da je ovo totalno bolesno
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|