:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Drage moji dali vam se ikada desilo da vas partner jednostavno izgubi interesovanje za sex? sta onda uraditi? sta to znaci?
dali to znaci da je mozda nasao/nasla novog partnera? ili da ga/je mozda ne uzbudjujemo dovoljno? ili nesto drugo? sta vi mislite?
|
|
|
|
|
|
glidder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2005 Poruke: 113 Mesto: Novi Beograd
|
|
Pa sve zavisi!!!
Ne bih ja isao odmah na to da je mozda partner nasao/la nekog novog vec po meni zavisi koliko ste u vezi ako je to duze vreme onda je moguce da je doslo do odredjenog zasicenja ali to bi trebalo da bude prolazno!!!
Lek za to vidim u razgovoru i naravno u uvodjenju novih stvari (igrica, poza...) u svoj seksualni zivot koje trebaju da budu prosto neodoljive ali ne treba ih potrositi sve jer ko zna mozda nekad ponovo dodjete u istu situaciju!!!
Znaci treba prvo covek sam sa sobom da vidi sta to on nudi svom partneru kao i da zajedno razgovaraju o svojim zeljama i portebama!
|
_________________ Mislim STA RECI??? |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Da izgubi interesovanje za sex samnom? Jok!
Jednom samo je moj bivsi bio potpuno nezainteresovan za sex, a to je bio dan kad mu je pauk odneo kola...tako da mogu da naslutim sta mu se motalo po glavi pa nije bio raspolozen...
Sumnjam da to da li ga dovoljno uzbudjujemo ili ne moze da nestane preko noci ... ako sam se nekom svidjala ranije, a nista se u medju vremenu na meni nije promenilo, jedino obrazlozenje zasto sada nece da spava samnom je da tu nesto ne stima kako treba...moguce da je nasao drugu... Naravno podrazumeva se da to traje, jer svako od nas ima svoje trenutke kada nije raspolozen za tako nesto. Ali ako se to ponovi jednom, dva puta, 5 puta, 10 puta za redom .... nesto ne valja ...
Zato bih ga postavila pored sebe i trazila iskreno da mi kaze sta se desava...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
gric202 Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570
|
|
Treba probati odevanjem i ponasanjem, ako to ne pomaze treba ga napraviti ljubomornim, to sigurno pali!
|
|
|
|
|
|
indijanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 77
|
|
Andrejice, razgovaraj sa njim. Upitaj ga da li je u stresu, ima li problema.. Nedostatak sexualne zelje, ne znaci - imati novog partnera.. Medjutim, ni ta opcija nije iskljucena.
|
_________________ Ljudi su najmanje iskreni prema sami sebi |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
vidis.. mozda je problem u tome sto sad dolaze ispitni rokovi....
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
Nikad mi se nije desilo da moj partner izgubi interesovanje, desavalo se da ga ja izgubim
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
xaracrazy je napisao/la sledeće: | Nikad mi se nije desilo da moj partner izgubi interesovanje, desavalo se da ga ja izgubim |
e meni se sad to desilo...
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Kreni od sebe. Zbog odredjenih briga, stresa ili cega vec negativnog sto se desava u zivotu jedne osobe ta ista osoba moze da izgubi interes za sex. U tom slucaju partner treba malo razumijevanja i podrske a ne nadodati jos jednu brigu vise i praviti ga ljubomornim.
Meni se nije desilo da partner izgubi zelju. Zbog odredjenih svadjica u vezi desilo bi se da ja izgubim zelju (na kratko, ali eto...izgubila se na par minuta ). Da je on taj koji je izgubi, pretpostavila bih da je odredjeni stres u pitanju te ga pustila jedno vrijeme na miru a ako se ta situacija produzi, popricala bih s njim. Ne zelim da glumim uvrijedjenu princezu jer nije po mome. Ako mi je stalo do njega prvenstveno zelim da se on sredi. Nikako ne bih predbacivala sebi, da je moja krivica jer ako do jucer nije mogao da skine ruke s mene, cisto sumnjam da sam ja kriva sta ih danas ne stavlja na mene.
Ako se problem nastavi, s njegovim zivotom je sve ok, nema stresa, nema briga...e ne odbacujem ni mogucnost da ga netko drugi "mrcvari" sa strane. A da je tako pa da saznam, napila bi mu se krvi. Da ja treperim oko njega jer mislim da mu nesto ne ide od ruke dok on spava s drugom, izgubio bi taj brzo zelju za sexom s tom doticnom koliko bi mu ja potrebnog stresa stvorila u njegovom savrsenom stress free zivotu. Ali to je ono, zadnja opcija 8)
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pa gledaj ja sam izgubila zelju a niko me je .... sa strane,niti sam u nekom stresnom razdoblju...
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | pa gledaj ja sam izgubila zelju a niko me je .... sa strane,niti sam u nekom stresnom razdoblju... |
Faza zasicenja?
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pa nemamo bas cesto odnose mozda 1 nedeljno ili eventualno 2 put...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|