www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Devojka/Decko ili Drugovi???
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
BaLkAnBoY_01
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Feb 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 09, 2006 1:46 pm    Naslov poruke: Devojka/Decko ili Drugovi??? Na vrh strane Na dno strane

Ovako ajde jedno malo teze pitanje stvar je ova hocete da izadjete sa svojom/svojim devojkom/deckom i odete kod nje/njega i onda dodju jos njeni/njegovi drugovi i ne zele da idu gde vasa/vas devojka/decko zele nego na neku drugu stranu a vasa/vas devojka/decko naravno se ne slazu stime sta kazu drugovi sta bi ste uradili????

Crvena_Kiselina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2006
Mesto: Donnington Park...negde na sredini...

uk.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 09, 2006 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Takve stvari se izbegavaju tako sto se ti unapred dogovoris sa devojkom sta se desava to vece. Pa i ako joj se ne ide, ako je pitas da se zrtvuje za to vece, siguran sam da bi popustila. Osim ako nisi sa nekom kalasturom. Mr. Green

*Kiselina*

Povescu te u novi svet, u sretne godine
popicu ti oziljke sa duse, dacu ti ljubav
pomericu za tebe zvezde
a nece me biti i neces znati da postojim! -

qzma1981
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 10, 2006 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uhhh kao prvo mnogo si iskomplikovao sa ovim vasa devojka/decko /stina /ujna i ostalo Mr. Green
videcu sta mi se vise svidja ja se pridrzavam stare srpske poslovice " Mora da se zna ko kosi,a ko vodu nosi"!

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 34

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 13, 2006 7:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crvena_Kiselina je napisao/la sledeće:
Takve stvari se izbegavaju tako sto se ti unapred dogovoris sa devojkom sta se desava to vece. Pa i ako joj se ne ide, ako je pitas da se zrtvuje za to vece, siguran sam da bi popustila. Osim ako nisi sa nekom kalasturom. Mr. Green

E ovo podpisujem....lepo receno Wink

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

gargamelko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 06 Maj 2006
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 14, 2006 2:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tu je najvaznije da se dogovoris tj. da organizujes sve na vreme.
Prosto. Wink

KZS
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Mar 2005
Mesto: Apatin

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 14, 2006 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim brate da treba da slusas devojku... drustvo ipak razume.. Al najgore je kad imas takvu ribu. To ti ne treba! I ona treba da razume da bi ti izlazio sa drustvom, ako vec ne mozes da ih spojis zajedno onda idi solo sa drustvom... Rolling Eyes

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 41

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 03, 2006 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bi se pokupio i otisao kuci a oni nek se smisle de ce pa nek idu jer sam bio u takvim pozicijama i nikad se lepo nije zavrsavalo...

....tvoj i u dobru i u zlu....

DeKom
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 01 Sep 2006
Mesto: nis

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 03, 2006 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da treba da slusas devojku a zauzvrat ce ti kupiti jedan par lepih papuca!

markoP_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 21 Nov 2005
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, samo sa drugovima, sta da radim sa devojkom ?

:greenjumpers:

ThGamEr
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 06 Sep 2006
Mesto: Svuda po malo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 09, 2006 7:34 pm    Naslov poruke: Re: Devojka/Decko ili Drugovi??? Na vrh strane Na dno strane

BaLkAnBoY_01 je napisao/la sledeće:
Ovako ajde jedno malo teze pitanje stvar je ova hocete da izadjete sa svojom/svojim devojkom/deckom i odete kod nje/njega i onda dodju jos njeni/njegovi drugovi i ne zele da idu gde vasa/vas devojka/decko zele nego na neku drugu stranu a vasa/vas devojka/decko naravno se ne slazu stime sta kazu drugovi sta bi ste uradili????

To s' deckom, smatras li u to pedere ili ... ???
Posto koliko se meni cini ovdje gore pishe NEGOVA soba
P.S. Podji u NJENA pa ostavi drugi post

Ivica 36
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 04 Jun 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 12, 2006 11:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kompromis mora da postoji

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 4:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zavisi od situacije i raspoloženja ali prednost ima moja žena pa sve ostalo Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Devojka/Decko ili Drugovi??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon